6.4.2025 20:42:54 K_at
Senioři a ...... - pokračování
Potřebuji se vypsat. Dnes neplánovaná návštěva u rodičů. Po hodince a půl čilé a příjemné, veselé konverzace, kdy jse si v duchu říkala, jak je to fajn a jaká je to bezva návštěva, se situace zase během chvilky otočila. Téma mi přišlo bezpečné, což nebylo. Měla jsem to přece vědět. Jsem blbá, blbá.
Ovšem to, co během několika minut přišlo, byly osobní ivektivy- a to tedy jsem nečekala vůbec. Co hůř, ta horší se týkala mého chotě. Vlastně oklikou z otcových slov plyne, že je MM bezcharakterní a jeho práce je ...nemorální. Nejdřív jsem zírala, strašně mě to naštvalo, vyměnili jsme si nějaké věty. Máma jen přihlížela, přece se mezi náš nebude míchat, ne?!
Poprvé jsem odešla s třísknutím dvěřmi a na fleku. Jsme naštvaná, smutná. Mám pocit selhání, že jsem to nestopla hned. Osobní fauly byly úplná novinka. To jsem nezvládla vůbec. Netuším, jak to mám dál zvládnout. Některé věci těžko odpouštím. A netuším, jak mám sakra zvládnout své emoce, reakce, a přenastavit vztahy.
Milá Knedli, vidíš, že když jde o osbní problém, může být člověk klidné úplně nevyzrálý - přesně tak si teď přijdu.
Netuším bohužel, který borec je takhle očkuje, ale dělá to fakt dobře.
Odpovědět