Re: Blackout - jste připraveni, nebo spoléháte na improvizaci?
Loni jsme jeli vlakem do Budapešti, strašně jsem se na to těšila Cestou tam měl vlak zpoždění, informace o tom až v posledních minutách, kdy houf lidí už stál pod cedulí s odjezdy, celý říčný jeli jsme na noc, měli jsme objednaný lůžkový vůz, přestože jsme si označili, že cestujeme spolu, muž měl místo v jiném kupé naštěstí v tom mém jsem měla být sama, tak byl pan průvodčí tak hodný, že muže přestěhoval - ovšem neodpustil si k tomu hodně dlouhý výklad, že si neumíme objednat jízdenky Spát jsem nakonec vůbec nemohla, strašně jsem klouzala ze sedadla, hluk a strašně moc světla, dojela jsem úplně dobitá... No a cestou zpět vypravili jiný vůz, takže naše místenky rázem neplatily, každý se musel ptát průvodčí, které misto je tedy to jeho - měla převodní seznam - my chtěli jet v otevřeném voze, skončili jsme v kupé se čtveřicí cizinců (trochu hluční a neustále jedli něco, co moc nevonělo, neustále courali a otevírali a zavírali dveře a rušili mě), ovšem třeba jedna paní co cestovala s partnerem, byla usazena do jiného vozu, než on nakonec si musela dokoupit místenky do první třídy, aby mohli sedět spolu... Upřímně řečeno, si vlak zase klidně na pár let odpustím natož na dlouhé vzdálenosti
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.