| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Zkušenosti s různými výrobky

4.8.2025 10:36:41 Mr. Miçkey

Re: Apple watch - zkušenosti

Ja mam Ultra (ty prvni), predtim jsem mel AW 3 (!!!), tusim z roku 2017-18 cca, a funovaly nonstop 5 let. Dokonce jsem ani nerozmlatil display~t~ nevim, jak se ti podarilo je znicit, nosim je furt ke vsem aktivitam a stejne tak i ty predchudce, takze festivaly a divoky kalby, sport, plavani, sauna (! Do sauny teoreticky nesmi, ke konci zivotnosti jsem to risknul, ze uvidime, co vydrzi, a vydrzely...). Myslel jsem, ze sauna bude jejich rozsudek smrti po tolika letech, a ono nic... asi fungujou dodnes, akorat nevim, kde, nekam jsem je zalozil a koupil si pak ty Ultra. Ty mam uz taky dva roky, nemaji ani skrabanec, baterie teda vydrzi max 2 dny, zalezi na pouzivani- trihodinovy beh je samozrejme na baterii zatez, kdyz celou dobu trekuje jak moji polohu, tak veskery zdravotni funkce. Nenechavam je ale taky uplne nabit, na spani je mam pri ruce, tak je obcas pres den hodim na nabijecku nez se osprchuju/nasnidam, nabijou se z 30% treba na 90 a zas mam rezervu...
Garmin ma soolubydlici a meri ji blbe vzdalenost, behali jsme bok po boku a na 10 km rozdilc cca 300m, pri maratonu ji garmin ukazoval v cili o skoro 2 km min. Krome toho bych se nerad vzdal propojenosti s iphonem, co se zprav, hudby atd. tyce, kdyz beham nekde, kde to neznam ci dlouhy trasy, mam na nich na ruce navigaci, to bych treba docela postradal. Krome toho se mi Garmin proste nelibi vizualne, vypadaji furt jak sportovni hodinky, kdezto vzhled tech watch je vic variabilni, ty si s odpovidajicim paskem muzes vzit klidne i do divadla k satum, Garmin si moc neumim predstavit.
No a hodinky obecne doporucuju, pokud jses taky analytickej typ, co se rochni ve statistikach~t~ me to hrozne uklidnje, nejspis diky adhs jsem desne netrpelivej a furt mam pocit, ze musim delat vic, byt lepsi... a tak dale, tak se mrknu na vysledky a vidim, nakolik se zlepsil cas v poslednich tydnech/mesicich, tep, VO2max a vubec a zase se uklidnim~t~a pomaha mi rozvrhnout a hlavne planovat treninky tak nejak smysluplneji, nez "jet naplno, nasledne padnout na hubu a na vsechno se vysrat" jako vzdy... ja proste potrebuju nakej vystup, data~:-D
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Apple watch - zkušenosti magrata1 3.8.2025 15:4
*Re: Apple watch - zkušenosti Len 3.8.2025 20:20
*Re: Apple watch - zkušenosti kysnutá knedla 4.8.2025 9:5
**Re: Apple watch - zkušenosti Mr. Miçkey 4.8.2025 10:36
***Re: Apple watch - zkušenosti kysnutá knedla 4.8.2025 10:48
****Re: Apple watch - zkušenosti Mr. Miçkey 4.8.2025 11:44
*Re: Apple watch - zkušenosti Pavla ... 4.8.2025 13:57
*Re: Apple watch - zkušenosti Beat 4.8.2025 18:48
*Re: Apple watch - zkušenosti Anadar 4.8.2025 19:14
*Re: Apple watch - zkušenosti Anadar 4.8.2025 19:14
*Re: Apple watch - zkušenosti monam 4.8.2025 19:58
**Re: Apple watch - zkušenosti monam 4.8.2025 19:59

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.