10.8.2025 19:49:35 TaJ
Re: Co děláte o víkendu?
Apo-leno, není zač, jinak k tomu Dolskému mlýnu jsou ty necelé 3 km jedna cesta, to samé zpět, ale fakt nenáročná cesta. Jinak chápu, jak píšeš, když budeš mít dobrý den...já mám arytmii a někdy se mi stane, že vylezu bez problémů i pořádný kopec, nebo schody a někdy na to prostě ten den tu kondici nemám. Když jsme šli na ten Oybin, tak jsem měla zrovna dobrý den, taky tam nikde nebylo vedro, takže kromě toho, co jsme tam nachodili po hradě všichni společně, tak jsem ještě vylezla na věž, což bylo 104 schodů nahoru a to samé dolů. Vyhlídka úchvatná. Ale třeba druhý den jsem na sobě cítila, že ten den bych to tak lehce nedala.
Jinak, co jsme bydleli na té farmě, tak tam to bylo na večerní procházku super, sice pořád v podstatě stejná, kus za usedlost, mezi loukami, vede tam přímo Stezka Českem, ale prostě se dalo dojít, až kam se mi zrovna chtělo. Kluci se mnou šli večer většinou jen kousek ke koním a pak se vraceli na pokoj a já jsem se vždycky ještě skoro hodinu courala dál sem a tam, jsou tam různě lavičky, bylo super poslouchat, jak to všechno utichá, sluníčko se sklání za les, vylézá měsíc, v noci kolem nikde žádný světelný smog, začátkem týdne tam byla v noci fakt prostě tma...ke konci týdne už měsíc svítil hodně.
Odpovědět