Re: možná bude Turek reálně neškodnej
na fb jsem narazila na profil Zlý pan Misantrop... jeho psaní mě hodně baví a musím říct, že jeho náhled dost často odpovídá tomu mému... včera mě třeba úplně dostalo jeho shrnutí macinkova vystoupení v mnichově... je to dlouhé, kopírovat se mi to sem celé nechce, ale myslím, že celkem stačí tohle:
"A teď si možná říkáte: "Proč? Proč by to proboha dělal? Vždyť tam vypadá jako naprostej kretén."
Přátelé, vy to nechápete. Vy si myslíte, že Petr Macinka jel do Mnichova mluvit s Hillary Clintonovou.
Omyl.
Petr Macinka nemluvil k ní. Pro něj je Hillary Clintonová jenom rekvizita. Je to drahej komparz do jeho videa na TikTok. Je to křoví.
On tam nejel dělat diplomacii. On tam jel točit content.
V jeho světě - a ve světě jeho voličů - nezáleží na tom, že mu Sikorski vysvětlil, že je blb. Záleží jen na tom, že vznikne třicetivteřinovej klip s titulkem: "Náš Petr to nandal globalistům."
Tik tok, vole!
Víte, to je ta nová škola. Klausovská škola marketingu.
Když na tebe v sále bučí, znamená to, že jsi trefil hřebíček na hlavičku a "elity se bojí pravdy".
On nejel vyjednávat o míru. On jel nakrmit algoritmus. A Hillary? To byla jenom kulisa, něco jako Karlův most, akorát že na ni můžeš řvát, že existujou jen dvě pohlaví."
(https://www.facebook.com/photo/?fbid=1303056448511074&set=a.433703905446337)
Odpovědět