| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Účetnictví a daně

21.2.2026 19:04:56 Gavašetka

EET 2.0 - chápete, jak to bude fungovat?

Zatím mi není moc srozumitelné, zda budu patřit do systému EET 2.0, zdají se mi ty informace nějak rozporuplné, ale možná je to mnou, že to nechápu. Buď fakturuju, nebo mi dosud stačilo, vzhledem k tomu že využívám paušální daň pro ty malé podnikatele, že mi nějaké platby chodí na účet a jen eviduji, za co to je (nemusím podávat daňové přiznání). Neprodávám zboží, ale poradenské služby.

Vychází mi z toho, že když tedy budu opět znovu vše fakturovat, tak by se na mne EET 2.0 nevztahovala.
Ale pak se ještě mluví o tom, že bude EEF OFF, které bude pro ty nejmenší podnikatele(kam tedy spadám i já), ale bude to znamenat navýšení paušální měsíční platby o 1500 Kč.

Věřím, že tu je někdo, kdo tomu rozumí lépe než já. Zároveň předpokládám, že se to ještě nějak bude upravovat, než to schválí sněmovna, že to ještě je v pohybu, ale i tak se ptám... Díky moc!
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: EET 2.0 - chápete, jak to bude fungovat? Gavašetka 21.2.2026 19:4
*Re: EET 2.0 - chápete, jak to bude fun... Jana a Petra 21.2.2026 19:20
*Re: EET 2.0 - chápete, jak to bude fun... K_at 21.2.2026 19:35
**Re: EET 2.0 - chápete, jak to bude f... Gavašetka 21.2.2026 19:55

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.