25.3.2026 6:24:17 Salamajka
Změna práce nebo návrat ?
Ahoj všem pred cca 8 měsíci jsem odešla po více než 10 lwtech z práce a to z důvodu absolutního vyhoření. Někou ty důvody m9hou přijít malicherné, ale pro mě to v té chvíli asi byla ta tisící jedna kapka a navíc se mi otevřela možnost jiného zamestnání, ktreré se nakonec neuslutečnilo. Zůstala jsem na ÚP dodělala si vzdèlání formou akredito aneho kurzu, ale zjistila jsem, že by mě fakt zabilo sedět v praci 8 hod u pc a psát váš dopis ze dne náš dopis ze dne a mořit se šílenými exelovými tabulkami. Bohužel bydlím v oblasti, kde je nabídka pracovních míst mizivá a mě do toho všeho zradilo i zdraví a 8 hod v kuse neustojím. Jinak jen za poslední měsíc jsem projezdila pres 1500 kč na různé pohovory stylem my se ozveme no ha ha ha nebo vybrali jsme lepšího kandidáta. No a teď se mi ozvali z bývalé práce jestli bych nenastoupila zpět nová paní práci nezvládá po psychycké stránce ani když se jí vyšlo vstříc se skráceným úvazkem. Do toho mi volala pani z jednoho konkurzu kde jsem tedy tím pádem prošla druhým kolem pohovorů a mám jít na zkušební den. To co mi pořád leží v hlavě je skutečnost, že kramek zavírá ve 21.00 a spoj mi jede až 22.30 a nevím úplně přesně jak často bych měla odpolední s tím, že ješťe navíc mi odgadem vychází, že odpolední je
Odpovědět