| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Šoumenky

Re: Váš balík je v našich rukách

jo, ono to třídění celkem pomáhá, mám pocit, že centrum to předtřídí obvykle sám, ale teď jakoby jim to nefungovalo... takže poctivě označuju jako spam, co právě ukáže ještě jednou skutečnou adresu odesílatele (a ne alias), protože se mě ptá, jestli tento odesílatel se má zařadit rovnou jako spam - a to mi teda došlo, že to bude tentokrát opravdu ~:-D jinak balíkovnu téměř nepoužívám, snažím se vyhnout české poště obecně... nicméně tady nakonec přišel ještě jeden mail a i sms a řidičák mám! a musím říct, že tento způsob digitalizace, zdá se mi velmi šťastným (aspoň dokud potřebujeme fyzický doklad) ~:-D
i když i tady jsem narazila na drobnou roztomilost, doklady mívají tu omezenou platnost mj. i proto, aby se aktualizovala fotka, ovšem u tohoto korespondenčního prodloužení řidičáku si to vezme fotku z registru obyvatel (tu, co fotili při vydávání OP), ovšem OP mi vyprší příští rok, tedy na řidičáku budu mít i v roce 2036 fotku z roku 2017 ~t~
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Váš balík je v našich rukách Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 2.6.2026 13:3
*Re: Váš balík je v našich rukách TaJ 3.6.2026 18:16
*Re: Váš balík je v našich rukách Inka ..|-.|-.-|.- 3.6.2026 20:7
*Re: Váš balík je v našich rukách babi_ 3.6.2026 23:16
**Re: Váš balík je v našich rukách Inka ..|-.|-.-|.- 3.6.2026 23:22
**Re: Váš balík je v našich rukách Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 4.6.2026 11:13
***Re: Váš balík je v našich rukách Beat 4.6.2026 11:18
*Re: Váš balík je v našich rukách Ropucha + 2 3.6.2026 23:36
**Re: Váš balík je v našich rukách Beruška78 4.6.2026 10:49

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.