10.6.2026 20:57:15 Fern
Re: Elektroskútr
Já jsem jezdila 6 let na motorovém skutru,najela jsem s ním úctyhodných 6tis.km - používala jsem ho pracovně a bylo to boží,strašně malá spotřeba,všude člověk zaparkoval a všude se na něm dostal a projel,narozdíl od auta.
Zbavila jsem se ho potom,co špatně startoval,ale vzpomínám na něj dosud.
Ty se ptáš celkem na nepodstatné věci,které ti odpoví v každé prodejně či je to rovnou v popisu,ale zapomínáš na mnohem důležitější a hl.bezpečnostní věci jako jsou např.brzdy-těch je minim.2 druhy a vím,že MM říkal,že jedině s těma jedněma brzdama,s těma druhýma nebrat. Ale už nevím jaké přesně zminoval. Takže to.
Jinak jsem taky na něj měla políčeno, člověk s tím sfrnknul do obchodu hned,brala jsem to na skutru i po lávce pro pěší nebo takové vyhlídkové jízdy po krajině byly také supr.
Doporučuji koupit takový,kde je vzadu místo na umístění ,kufru´se zámkem, to se hodí i když třebas dojedeš někam a máš kam odložit přilbu nebo dát nákup.
JInak je to zároven i přibližovadlo dost nebezpečné - kolikrát když jsem frčela po okresce,tak se stavalo,že nákladák mě předjížděl tak,že se o mně málem otřel a prostě narozdíl od auta tě něco může sejmout hodně rychle, ostatně to i na kole; je každopádně taky třeba orientovat se v pravidlech pohybu po silnici,umět se orientovat na křižovatkách.
Ale jinak pomocník je to moc fajn a příjemný. Zeptej se AI,pokud nemáš tech.stránku s kým probrat, obchodníci ti prodaj i nos mezi očima,na ty bych až tak nespoléhala.
Odpovědět