| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

3.7.2026 20:28:23 Senedra

Co budete dělat o víkendu?

Začala jsem vlastně už ve středu - grilovačka s kamarádkami, bohužel jediný den, kdy pršelo ~d~ Ale akce se vydařila.
Včera a dnes návštěva u mamky, děti různě odpadaly ( migréna, bolavá noha). Teď ještě peru a chystám maso na zítřek. Sesbírala jsem zbytek třešní a jsem naštvaná, protože v těch vedrech dozrály hrozně rychle a daly se do nich vosy a mravenci, takže jsem musela hodně vyhodit. Zavařím asi tak pět skleniček , na víc to nevyjde.
Zítra měla jedné dceři přijet návštěva, ale sešlo z toho vůli chorobě. Takže budeme doma, chci využít toho, že už není takové vedro a vypleju zahradu, budu dál prát a žehlit, balit na výlet s dcerami a hodláme se prostě doma flákat a odpočívat. Asi dojde i na nějaké společenské hry a nějaký pěkný film. Možná ještě zajedeme k tchýni na kafe.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Co budete dělat o víkendu? Senedra 3.7.2026 20:28
*Re: Co budete dělat o víkendu? Evelyn1968,2děti 3.7.2026 20:57
*Re: Co budete dělat o víkendu? Stará husa 3.7.2026 21:27
*Re: Co budete dělat o víkendu? Bouřka 3.7.2026 22:26
*Re: Co budete dělat o víkendu? Stáňa * 3.7.2026 22:32
*Re: Co budete dělat o víkendu? Termix 3.7.2026 23:5

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.