myslím si, že strach z toho prvního zážitku trápí asi každou, mě teda určitě trápil. A je jedno, kolik nám je. Já například, měla takový strach, že jsem se k tomu odhodlala až dvou letech známosti. A abych byla upřímná, za moc to nestálo, aniž by za to někdo z nás dvou mohl. Bolelo to a já na svého tehdejšího partnera podvědomě byla naštvaná a nakonec ho opustila, i když za to nemohl. S těmi zkušenostmi, co mám teď, by to jistě nyní dopadlo líp. Já se na tu akci posilnila alkoholem, dojde k uvolnění, strach opadne. Doporučuji, leč v malé míře. Také doporučuji dloooouhou předehru, záleží hodně na partnerovi, měla by sis o tom s ním promluvit, ale to jsi už asi udělala. Pokud ví, že jsi panna, snad bude náležitě opatrný a něžný. Nech se jím vést, dominantní role si můžeš užít potom až až. Pokud máš nějaký speciální dotaz přímo ohledně pohlavního styku, klidně se ptej, dej vědět a já ti napíšu na E-mailovou adresu. Co se týče antikoncepce, osobně bych nedoporučovala kondom ani přerušovanou soulož, přiklonila bych se k hormonální antikoncepci (pilulky). A to proto, že kondom i přeruš. s. jsou rušivé elementy, které jsou navíc nepříjemné, dá se na to zvyknout, ale poprvé by to mělo být co nejméně stresující a nejpřirozenější. Můj názor. Takže na tvém místě bych zašla ke gynekologovi, aby ti něco napsal. Měla by si to začít brát tak měsíc před svatební nocí. Nebo i dříve, aby sis otestovala, jak to na tebe působí a jestli ti vyhovuje, někdy nesprávná horm. antikoncepce způsobí nepravidelné krvácení atp., což by se tioasi zrovna nehodilo, že. Přeji, aby to dopadlo nejlépe, jak to bude možné a pokud by tě ještě něco zajímalo, napiš. Ahoj Adéla
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.