AUTOŠKOLA - KONDIČNÍ JÍZDY - a můj otřesný zážitek
POZOR NA INSTRUKTORA K3A V BRNĚ NA KOUNICOVÉ 3!!!!!
Ahoj, docela bych uvítala tip na nějakou autoškolu v Brně s rozumným instruktorem (a hlavně klidným). Dnes jsem absolvovala po 12ti letech první kondiční jízdu(abych se rozjezdila) a instruktor mě svým nervózním přístupem tak vystresoval, že už jsem pomalu nevěděla ani čí jsem. A samozřejmě to pak člověk začne zmatkovat a úplně zbytečně. Bylo to fakt hrozný. Několikrát se mi chtělo brečet a po dojezdu jsem musela několik hodin jen rozdýchávat to jeho chování. Fakt hrozný. Vypadávali z něj neuvěřitelný věci - jako že jsem si měla radši půjčit auto v půjčovně, že nechápe co jsem si představovala a jestli jsem chtěla pohodovou jízdu, tak jsem si měla zaplatit jízdy u konkurence za 600(nejdražší jsem viděla za 500) a ne za 450,-. Když jsem se ho na něco zeptala, tak mi odpověděl takovým stíracím stylem, jako pitomci, který nic neví. Když jsem si dovolila mu - opravdu velice klidně a slušně říct, že z toho jeho jednání mám dojem, že ze mě dělá blbce, tak mě nechal okamžitě zastavit, třepal se vzteky, díval se na mě tak, že jsem měla opravdu strach, že mě normálně v tom autě zbije, ale naštěstí se omezil "jen" na nesmyslné kázání. Řekl mi, že to se mnou ještě do konce jízd vydrží, ale už mě v té autoškole nechce vidět. Jen mě strašně mrzí, že jsem se v tu chvíli opravdu nesbalila a nezmizela, protože to poté bylo ještě horší. Ale říkala jsem si, že mu to neusnadním když je takovej.
V autoškole jsem měla domluvené, že mě vysadí u domu. Když jsem to před ním řekla, tak řekl, že o ničem neví a že končíme jízdy u autoškoly. Byla jsem z něj tak rozladěná, že jsem byla ochotná vystoupit už kdekoliv, hlavně co nejdřív. Bohužel ani nevím jak se jmenoval. Když jsem se ho ptala jestli on je majitelem autoškoly nebo zaměstnancem, tak mi to neřekl. Odpověděl mi, že jestli si chci stěžovat tak můžu na lampárně(lidově řečeno na nádraží).
Tak trošku jsem měla pocit, jestli nemá nějaký mindrák a hojí si ho tímto způsobem na lidech v autoškole.
ALE JÁ JSEM SI TEDA ODNESLA OTŘESNÝ ZÁŽITEK, tak si dejte aspoň vy pozor. A jestli mi pošlete tip na slušného/klidného instruktora, tak vám budu vděčná :-)
Míša
Odpovědět