Nedele
Ahoj holciny!
Tak koukam, ze se nemoci zase vraceji! :o( Tak at jsou vasi drobecci co nejdriv v poradku. Snad uz brzy prijde jaro... uz kvuli tomu nasemu malymu, do takovyho pocasi, jako je treba dnes, ho hnat nechci...
Ladi, hezkej dortik, ja bych taky mohla neco prihodit, co? :o) Mam docela hezky valentynsky srdce (3 roky zpet) - samochvala smrdi, co, ja vim :o) Ale tenkrat jsem na nej byla pysna, hihi :o) Manza ho zitra v praci naskenuje...
Jinak jsem prihodila do alba fotecky ze vcerejska -nacancany :o)
http://rodina.cz/skodacizdukovan
Monci, hlavne at to neni 29.2.!!! To by byl Ivanek chudak, mit narozky 1x za 4 roky... ale zase to nema kazdej :o) ... a slůavit to muze treba 1.3. ...
My vcera byli na Pochovavani basy - uzivala jsem si hudby a povidani (tancovat jsme netancili, protože hrali jen 1 pomalou serii kolem 9 hod. A to jsem jedla pohar, no a pak do pulnoci nic, to jsme odchazeli…) a odnesli jsme si 2 ceny!!! Kilo maku a cistic odpadu, hihi :o) Tak jsme po skoro 4 spolecnych letech neco vyhrali :o)
Ondrasek byl zlatej, myslela jsem, ze bude radit jak divej,ale byl hodnej, sem tam me kopl,spis to vypadalo, ze by tancoval - asi mame na hudbu podobnej vkus (no kdyz ja mu uz 8 mesicu nutim tu mou oblibenou, co?! :o)))), pak tam zacalo byt dost zakoureno a to se mu tam prestalo libit, tak asi 20 minut radil, ja ho nechtela trapit, tak jsme vypadli a behem dalsich 5 minut byl klid az do rana :o)
Dnes jedeme odpoledne do Brna, budeme behat po obchodech – mame v planu nabytek (mrknem do Sconta, Aska, Europamobelu… Ikeu mame uz projitou) – takovy ty ruzny policky, nocni stolky, vecicky, kam se daji ty ruzny serepaticky…, pak hura do Makra pro další zasoby a ještě do Kauflandu pro to min trvanlivy zbozi… takze tenhle mesic kvuli predzasobeni se budou nase vydaje vyssi, mozna se dostaneme na vase ceny :o)
Tak zatim pa, musim dnes jeste neco udelat (hlavne sepsat seznam, co nakoupit)... na obet jdeme ke tchanovcum :o)))
Odpovědět