Re: Taky se hlasim
Ahoj,
já s těma plínkama taky neplaším, Darek měl plínku na noc do tří let, na den cca do dvou a třičtvrtě, pak se to naučil z ničehonic a bylo. Alan "trénuje" (s Darkem to nešlo, pokud neměl plínku, tak plakal a prosil o ni), ale zatím to zvládá pouze přes den a pouze s holým zadkem, to si to pak pohlídá sám, zajde si na záchod a tak, ale i když má jenom slipy, tak nejenže si nedojde, ani si neřekne, ale on si ani nevšimne, když se počurá. Máme tady se třema dětma i tak dost veselo, nelámala jsem to přes koleno ani u Darka, kterej byl v té době sám, tím méně teď, když mám ještě čtyřměsíční Doru. Dokud si Alan nebyl schopen sám dojít na záchod nebo na nočník, tak jsme to ani netrénovali (zkusili jsme to, a když byla nehoda, tak dostal zase na dalších pár týdnů plínku), protože když třeba kojím nebo uspávám, tak ho nemůžu vyrazit někam zachraňovat. Ale myslím si, že o nic nejde a nakonec se to naučí. Hlavně kvůli tomu nemíním nervačit - stresu máme dost i bez toho, no ne :-)? Kdyby to nešlo ještě před třetím rokem, začala bych se asi starat (ani ne tak proto, že by mě nějak dělalo starosti, že "mu to zůstane" :-), ale kvůli školce), ale zatím tomu nechávám volnej průběh.
Ahoj
Žaba
Odpovědět