28.6.2003 14:18:50 Jířa, 2 kluci
Re: rodicovska sexualni vychova
Můj tříletý syn nedávno našel pod polštářem balíček modré barvy, zkoušel ho rozbalit, když jsem řekla, že to není bonbon, přestal a ptal se, co to je. - "Kondom", - "Aha, kondon, kondon..." Obracel to ze všech stran. "Na co je, mami, kondon?" Tentokrát se spokojil s tím, že je to tatínka, ale kdyby se ptal dál, určitě bych mu normálně odpovídala. Sama se do toho nehrnu... Že se miminko vyklube v bříšku z vajíčka a spermie už ví, ale další detaily až časem a postupně. Určitě by ale měly být děti poučené než jdou do školy, spíš už školky. Docela se divím, že některé z vás píší, že 8, 9, leté děti neví nic. Možná byste se divily.
K zahájení pohlavního života a proč to nejde s maminkou, klukům řeknu, že já už manžela mám a jiného nechci. Děti to nemůžou dělat, protože by se ještě nedokázaly samy postarat o miminko. Nejdřív musí najít holku, kterou bude mít moc rád a o které si bude myslet, že by z ní mohla být dobrá maminka. Žádná antikoncepce není stoprocentní a vždycky může ke vzniku nového života dojít. Ten nový človíček má právo na dobré rodiče, kteří se o něj postarají jako my o naše děti...
Odpovědět