2.2.2006 11:10:22 Lidka,Tomáš 94,Daniel 02
Re: Úterý
Blanko-tož toto mu udělat...chudák jde trhat zub a ani se neulije ze školy!
JO-sledujete Snídani s NOvou?Tak Tom vyhrál dneska tu dětskou soutěž-no asi nesledujete,to už jste vpráci-losují to po raníčku...DOtEď se mohlo jen telefonovat,takže to tam bylo tak pět děcek,nikdy jsme se nedovolali-ale teĎ se můžou posílat i maily-tak tak tři dny je posíláme-je tam děcek už podstatně víc-a dneska už vyhrál!!On má holt štěstí...Sice jen jějaké autíčka,ale jak se říká "darovanému koni na zuby nehleď".Takže jsme teĎ mediálně známí:-))Brácha mi hned psal SMS,že gratuluje...
Jinak Blanko-Tom donesl včera POCHVALU za první pololetí za vzorné nošení pomůcek do zeměpisu!Jsem na to hleděla-a to je prý za to,že nikdy nic nezapoměl!ON!!!!který měl pořád loni poznámky,že něco zapomíná...Jsem se ho ptala,že to museli dostat všichni né,tak prý jenom čtyři!Tož jsem v šoku!Loni samé poznámky a letos NIC-žádná poznámka,a navíc pochvala!Mě přijde,že s něma jednají víc v bavlne na tom druhým stupni než na prvním!
Tak si užijte ten dnešní smog!V praze je to prý nejhorší!Tak se sbalte a rychle někam na hory-na sluníčko a na plus teploty!
Odpovědět