2.2.2006 15:50:58 Lidka
Re: Úterý
Blanko-vydrž!Neboj-bude to lepší...JO-a ten příspěvek na mandli jsem četla,pěkně jsi jí to dala "sežrat"!Ale mě by to taky naštvalo,no mě to naštvalo i tak,i když to nebylo na mě!Baba jedna,kdyby si prožila s děckama co my,že jo?Konkrétně s těma ušima a vůbec....
Jinak autogram až za těžký peníze!:-))Tak ještě chvilku vydrž!Jsem se ptala Toma,co bylo ve škole-jestli se děcka dívají na Snídani s Novou-prý ani moc né,jenom kdosi mu to říkal,ale prý učitelky se dívají asi všechny!První za ním přišla učitelka,která ho učí jen v dyslektickým kroužku,tak mu přišla pogratulovat.Jsem myslela,že ho potkala někde na chodbě-né ,ona za ním došla schválně do třídy gratulovat...a pak to prý rozkecla mezi učitelkama,tak mu gratulovali skoro všichni:-)))Jako kdyby vyhrál milion!!Kdyby aspoň byla nějaká lepší hračka-někde dávají i dobrý-z těch TV reklam a drahý,ale dneska zrovna jenom jakýsi tři angličáky s garážičkou...ale lepší něco než nic.A Toma to proslavilo ve škole:-)))
Jinak chválit Štěpána budou neboj!jak už jsem psala,jde hlavně o učitele..ale je zajímavý,že si na TOma nestěžuje nikdo!Dokonce mají každá třída sešit,když něco zapomene,tak se to píše do toho sešitu-má tam každý stránku se svým jménem-když zapomene pětkrát,tak se píše poznámka...na každým rodičáku se ten sešit dává podepsat,těm rodičům,které děcka tam mají zápis-a mě nikdo zatím nic nedal podepsat!Takže TOm tam ještě nemá ani jeden!Asi tam učitel nepíše každou kravinu,ale až už se fakt naštve.
Odpovědět