Re: Pribirani na vaze
Ahoj Martino,
je to legrační, že zrovna dneska jsem se sem "zavrtala" a našla tyhle přibírací stížnosti. Já jsem totiž taky začala markatně nabírat ihned od začátku těhotenství.A šlo to do všech stran. Byla jsem totálně zoufalá - at jsem jedla či nejedla, tak jsem stále kynula. Takže jsem přibrala během 21 týdnů 11kg. A dneska jsem se ráno oblékala do práce (podotýkám, že jsem na konci 23. týdne) a vzala si na sebe elastáky a zjistila jsem, že je to pryč. Tedy těch 11kg mám stále nahoře, ale jen v bříšku a prsou..Ono se to prostě nějak přemístilo jinam - budiž taky přiznáno, že jsem za poslední dva týdny nepřibrala ani kilo a břicho mi vyrostlo pořádně.A to nejsem žádný střízlík - na začátku těhotenství jsem při 168 cm vážila 65kg.Nevím čemu za to vděčím, ale je to tak. Možná faktu, že jsem před těma dvěma týdny vzdala veškeré vzdychání nad váhou a rohodla se prostě na to vykašlat a užívat si těhotenství kila nekila!
Můžu Ti říct, že jsem ráno fakt chtěla vyrazit jen v těch elasťákách jakou jsem z toho měla radost...;-) manžel mi to teda při prozkoumání mého profilu...rozmluvil;-))
Nicméně tím chci říct, že je úplně jedno kolik kilo nabereš, protože na konci Tě čeká odměna v podobě vytouženého miminka, takže si s tím přestaň lámat hlavu a - zneužiju firemni slogan - nevaž se - odvaž se!Protože obávám se, že čím víc na to budeš soustředěná tím poťouchlejší k Tobě váha bude.
Navíc věřím, že všechno, co nás Ti drobečci donutí během těhotenství přibrat - nás stejně tak potom donutí zase shodit...
Takže hlavu vzhůru a krásná kila!
Petra
Odpovědět