Ahoj po dlouhé době :-) Samy, kde jste to vlastně byli přes zimu? Někde v teple, jako stěhovaví ptáci? :-)
My jsme s Dájou včera osiřely a budem samy doma 14 dní. Má zrovna nějaký super negativistický období, tak to bude asi krušný. SFRB už nám přiklepla úvěr na rekonstrukci, takže vybírám firmu, která postaví koupelnu, chci to zmáknout během prázdnin, aby naši mohli hlídat. Zatím se jen kochám grafickým návrhem :-) Kuchyň mám předběžně zamluvenou ve Stelle, ale asi ještě budu hledat i jinde. A mám dobrý zprávy od Dr. ohledně dalšího mimi :-) Jo, holky, neměly vaše děti někdy opary kolem pusy? Nevím, čím to mám mazat, aby se to rychleji zahojilo, Dája to má rozškrábaný a škaredý už aspoň týden :-(
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.