25.4.2006 21:21:42 Lela, čert a malinkej drak
zdravím při úterku :o)
Ahojte kočky,
po dlouhé době zase píšu - sleduju vás, ale nějak nestíhám :o( Omlouvám se!
Kuba byl minulý týden doma, zase kašlal, já do toho obvolávala stavební firmy a tak vůbec... Víkend jsme měli hektický, v neděli jsme byli v Praze - jsem kulturně vyžitá na rok dopředu ;o)
Dnes jsem byla (samo s oběma dětičkama) v JI u zápisu do školky - no moc růžově to nevidím :o( chjo
Manžel je zase pryč, vrací se zítra v noci, ve čtvrtek jedeme na stavební veletrh - mrňavce sebou tahat nechceme, měla hlídat moje máti, leč ta je už týden na infekčním ... takže přijede tchýně a já budu celý zítřek uklízet a vařit :o(((
Vlaďko, fotky super, malá je nádherná!! Dneska v poradně bylo pidimiminečko, skoro jsem se rozbrečela - takovej drobeček byl hladovec nedávno a jak rychle vyrostl :o( fňuk
no, koukám, že tvoje miminko je zase spavé (i když ne tak spavé jako byl Ondra ;o)) Přeju, ať vám to vydrží! A Ondrovi to opečovávání taky - je to super, kluci už spolu blbnou (hlavně piští - to je o nervy ;o))
nevybavuju si, na co že děláš přijímačky?
Mikši, jak je?? Líp? Doufám, že jste obě OK!!
Míšo, co ty? Co učení? Pohoda!!! Fakt se neboj, pak na to budeš vzpomínat (jako v tom smyslu, že kdybys věděla, jak to bude v pohodě, tak ses nemusela učit vůbec ;o))
tak, a teď jsem mluvila se Samy, už jsou zpátky, spokojení a opálení ;o))
Přeju vám všem hezké dny!
Odpovědět