Re: ahoj všem
Ahoj zdravim vas a preju vam krasnej slunickovej den :-)
Pavli, doufam, ze je uz Vitek v pohode. Muze to bejt fakt cokoliv. Snad se brzo prijde na to, co a bude stacit se ty latce vyhejbat. Zazila jsem na pohotovosti par lidi s velkejma alergiema, ale vetsinou to po prvni injekci zmizelo. Tohle muselo bejt fakt drsny.... preju, aby se to uz neopakovalo.
Samy, ja sem tak jednou za tejden nakouknu, ale jsem lina psat. Mozna, kdyby byl nejakej ten sraz a mohly jsme pokecat osobne, ze by se potom i lip psalo, kdyz by clvek vedel, s kym mluvil, o cem, kdo jakej je a tak. Tohle je takovy dost umely jen sem obcas neco napsat...
Jinak my jsme zdravi. Peti je 2 a ctvrt. Za posledni asi mesic se hrozne zmenila, jakoby zas poskocila vyvojove dopredu - naucila se hrat si sama, prestala knourat a sapat se po mne a je moc roztomila (i s culickama :-)). Fakt jsem z ni ted uplne hotova, jak je perfektni. Driv jsem z ni byla utahana a stvala me, jak furt knucela a otravovala a nezabavila se sama ani na minutu. Ted se to zlomilo a je moje Zlatenka. Krasne mluvi ve vetach, zpiva a rika basnicky. A taky si hrozne srandovne vymejsli - napr - Maminko, pomoz mi stoupat, ja mam rozbity nozicky, musim si je dat spravit :-)))
No a s bydlenim - domek se nam zatim nepodarilo sehnat. Ale nastesti se rozhoupala mamina, pujde do domku po babicce a nam necha 3pokojak. Budem hledat dal domek, nebo budem stavet a pak se byt proda. Takze ted vyklizime ty tuny harampadi z baraku po babi a spravujeme odpad, koupelnu, vodu a elektriku a pak bude akce kulovy blesk - maminu prestehovat k babi a nas do bytu a tenhle 1pokojak prodat. Toz tak... aspon neco se deje. Ale je to drina.
Preju vsem krasny leto, ahoj R.
Odpovědět