14.6.2006 16:57:59 Lela, čert a malinkej drak
Re: ahoj všem
Ahojte, taky nakukuju a jsem líná psát :o)
Pavli, to je síla :o(( moc na vás myslím, ať je brzo dobře a ať zjistí, z čeho to chudák měl!! Děsím s něčeho podobného, kamarádky kluk takhle skončil v 8 letech - taky se to nějak střádalo a pak si pobyl v nemocnici (a nikdo nepřišel na to, z čeho to bylo - naštěstí se to už neopakovalo). Držte se!!
Malino, ahoj! Super zimní fotka, pobavila mě :o)) Tak nějakej sraz zorganizuj, stejně by to asi bylo zase v Třebíči, ne? Ráda bych vás viděla ... všechny!
s bydlením to budete mít fajn, zlatej třípokoják - co bych za něj dala ;o) šlapeme tu v bytě po sobě, děsné - jsem zvědavá, jak to ten rok a něco ještě přežijeme :o(
jo a musím se pochlubit - pozemek je náš :o)) koukala jsem na katastr, připsali nám to k mým narozeninám ;o)) takže teď už jen pár drobností a můžeme bydlet :o)
děti jsou protivné, nespí ... mimino celé dny kvičí - ale konečně - 2x už - spí v noci!!! V kuse od cca 21hod do 4!!! jupíííí, paráda!!! Jen jsem tak zblblá z těch 8 měsíců vstávání co dvě hodiny, že se po dvou hodinách budím i když dítě spí - snad mu to vydrží a já si brzo zase zvyknu spát :o)
hezký den všem!
Odpovědět