Hur przdniny..........
Ahoj, tak mamina pijela pedchvl ze koly jako kadoron s tema nruema kytek. To zas nebudou kam dvat a hlavn do eho.
No jak vte j jsem ty plny pes den, taky neeila. Vlastn a do dvou let. A te po Chorvatsku jsem to zkusila a bu pochop a nebo nepochop. Pochopil bhem tdne co m pekvapilo. Nejsem moc zastnce a to asi ze sv lenosti, toho od roku muit dti na nonku a domlouvat a nadvat. Nechala jsem ho a vyplatilo se.
S odpoledn plnou nemme problm, p odpoledne u zase nechodme spt a tentokrt to vypad u na stlo. A v noci to asi jet nechm, ale nutno ct, e rno moc poranej nen.
U ns se kae eila nkdy v lednu. U m tvalo jak ji pod kupujem a on ji vlastn nepotebuje. Protoe veeel u normln jdlo a k tomu se napil aje. Tak jsem se domluvila s doktorkou, e u me normln mlko. A asi 14dn pil mlko a pak ho odmtl. A je to. Normln se navee u toho napije eho chce a po koupn up do postele. Ale jsou vyjmky kter potvrzuj pravidlo viz Naa.
S tm nonm buzenm jsem to u psala. Nem se pr budit do polospnku a dt vyrat. M se normln vzbudit a jt na zchod, aby si to uvdomili na stopro. Oni pak u zanou na ten zchod chodit i sami.
No jinak Teri a se vrtme mem se domluvit a vyrazit za Naou. Auto mme k dispozici stle.
Tak to je asi ve hoj a uvejte lta Ka a kubnek
PS.: Co je s ou?
Odpovdt