tak zdravím po odmlce. PC ještě není opravené, teď píši od rodičů. Jsme tu do pondělka, táta přijede z práce až v út a ve st. vyrážíme s partiou do hor. Už se moc těším, máme naplánované nějaké výlety, jeden i na Slovensko do lanového centra.
bára měla na výzo vyznamenání ( 5 dvojek ze 14 předemětů), tak mi udělala radost. Včera si za odměnu vybrala mikinu a od babiček, dědů a sestry vyfásla peníze. Tak přemýšlí, jak je zhodnotí.
Štěpce přejeme krásnou dovolenou, ať si užije moře. V Řecku jsem ještě nebyla, ale je prý nádherné.My se chystáme k moři na přelomu prázdnin, ještě nevíme kam, vybereme nějaký last minute, snad. Jinak jede Bára 13.7. na tábor a já budu na chalupě u rodičů s Jonym.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.