Ahojky,mooc zdravím,jsme nemocňouši,proto ta absence,Dádovi tečou krásné žluté nudle,kašle,měl i teploty,ale ty už naštěstí přešly,já to chytla taky a mám z toho nakonec angínu...takže se léčíme.
Já sice pokřtěná jsem,ale děti pokřtěné nemám,do kostela moc nechodím..skoro vůbec,i když svým způsobem věřící jsem,ale manžel ne a pokřít děti s tím se nemůže smířit..
Mare,ptala si se,jestli je Štípa očkovaná proti žloutence,je i proti klíštové encifalitidě,časem nechám naočkovat i Davídka,taky vám přišla pozvánka na očkování proti obrně? Štípa má jít 10 května,ale jede na školu v přírodě,takže to musím přeložit.
Jízdy jsem na víkend odložila,takže silnice jsou bezpečné,doufám,že zas budu jezdit příští viíkend.
Zatím pááček a všem mooc pozdravů,mizím do postele.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.