Re: usi
Lenny ja mám tiež veľmi dobrú skúsenosť s tým krémikom od weledy. Adam síce zaparený zadoček nikdy nemal, zatial ani Tomáško, ale vždy keď sa mi len zdalo že trošku tam niečo má, do rána to bolo preč a je to krémik dobrý naozaj skoro na všetko :).
Marti ja som ani nevedela že pri ATB sa nesmie ísť na slniečko. Ja som v týchto veciach fakt chvalabohu mimo čo sa liekov týka.
Ja som Tomáškovi vybrala novú pediatričku, ideme k nej prehlásiť aj Adamka. Celkom sa mi pozdáva, je nejak naklonená bylinám a nejakej čínskej medicíne Tianshi (neviem ako sa to píše :))) ale to je jedno, podstatné je že nepchá hneď ATB a bola naozaj veľmi milá a moderná na rozdiel od všetkých čo som doteraz stretla. Akurát nejak nemám šťastie na žiadnu Dr. ktorá by bola ochotná chodiť k nám domov keď treba. Neviem prečo to žiadna tu nerobí, myslím že vela ludí by si rado priplatilo.
My sme dnes zase celý deň spinkali, tak som zvedavá aká noc nás čaká. Celý deň sme totiž boli vonku a on proste spal a spal a spal budila som ho na kojenie. Z tohto som úplne mimo, lebo Adam bol ochotný ležať v kočíku len keď spal a to spával v kuse tak maximálne polhodinu. To bola dlžka našich prechádzok :(. A domov som vždy utekala so strašným revom alebo s Adamkom na jednej ruke a druhou som tlačila kočík.
Marti do čoho dávaš Honzíka na noc spinkať? My tu máme večer strašne horúco, ale nadránom sa mi zdá dosť chladno, tak vôbec neviem čo mu mám obliekať aby mu nebola ani zima ani teplo.
Odpovědět