Re: usi
Baby ja som teraz totálne vytočená!!! Manžel mal ešte tento týždeň dovolenku, čo je super, strašne mi pomohol, to uznávam. No dnes na 14.00 išiel hrať s kamošom tenis. Zvyknú hrať tak 2 hoďky a potom si ešte dajú nejaké to pivko tak hoďku-dve. Čiže o 18 by mal byť doma najneskôr. My sme okolo 16 teda išli von, že on potom iste zavolá a niekde sa stretneme. No keď nevolal, tak cestou domov som mu ja zavolala okolo 19.15 že kde je, či náhodou nie je už doma a neozval sa. No a on mi zdvihol v perfektnej nálade, že je predsa na kurtoch akože kde už by len bol. No ja som ostala celá prekvapená, že mi ani len nezavolal že sa zdrží, alebo že ostane, alebo aspoň že vôbec žije, ja už som myslela na všetko :(. Potom ešte povedal že veď už idú domov. Tak sme prišli domov, pomaly som okúpala deti, Adam sa najedol, teraz už obaja spia, ale on ešte stále nie je doma!!!!!!!!!!!!!!!
Chápete to??? Išiel na tenis o 2 a on mi vôbec nezavolal a ešte nie je doma!!!!!
Ja to vôbec nechápem, lebo toto ešte nikdy neurobil a neviem si to nijako vysvetliť :(. Alebo je to normálne len ja si to teraz nejak príliš beriem??? Ja už sama neviem, ale viem že dnes nič nejedol, tak si viem predstaviť že je už spitý ako delo!!! Takže tak!!! Musela som sa vyžalovať :(.
Odpovědět