16.7.2006 17:24:49 Martina+F+H+L
Re: Naše dovolená
Tak jsem si na sebe upletla pěkný bič - na Okoři jsem si roztrhala poslední kalhoty - zítra musím jít nakupovat a to je ten největší trest :o( Nenávidím nakupování.
Mámě jsem napsala: "Mrzí mě to, ani nevíš jak." A dostala jsem tuto odpověď:
To je v poho, chtěla jsi psát pravdu a já si potřebovala ulevit. On prostě ostatní ignoruje, neposlouchá, ostatní děti musí a v tom je kámen úrazu. za den, když nepočítám spaní je tak 2 hod sluníčkovej, jinak to jsou samé dohady. My to zvládnem, ale počítej s ohlasy! Ráno jezdil sám na velkým tobogánu, úsměv od ucha k uchu, než jsme ho vyndali z vody-zase řev. Ale je fakt, že by to tu jinak bylo příliš ideální. Jinak uši dobrý, spálenej taky není. Včera jezdili na takový široký motorce, večer tančí na diskošce, ráno chodíme než se ostatní vzbudí na houpajdy. Teď se napapal a usnul na židli, ale vždycky to musí proložit nějakým řevem. Tak si to tak neber!!
... máma si asi ulevila, ale my jsme s manželem celý den rozhozený. Hlavně já, nemůžu vyhnat slzy z očí :o( Mohla si to odpustit, hlavně když ví, že Filda teď neposlouchá, vynucuje si pozornost zlobením a odmlouváním a válí se s řevem po zemi a dělá všechno obráceně než se po něm chce. A hlavně nenechá si nic vysvětlit, pořád si vede svou.
Odpovědět