26.7.2006 19:51:07 Štěpule & Štěpán 9.11.2001
Re: letní pozdrav
ahoj holky, tak jak přežíváte? My teď máme v bytě 31 stupňů, je to hrůza.
Minulý týden jsme byli na Orlíku pod stanem, bylo to bezva, ale na Štěpána tam bylo už moc dětí - třináct. On si pak už raději hrál sám... Pod stanem se mu to líbilo, akorát jednu noc pozvracel spacáky a molitany, měl asi úpal. Naštěstí to tím skončilo a byl pak zase v pořádku. Teď si ho beru na dopoledne do práce, tam je nám nejlíp-klimatizace. Ale zase pak vylezeme ven a je to rána a kejcháme. Takže piju Vincentku, do malýho ji bohužel nedostanu. Odpoledne pak chodí s babičkou a dědou na Petynku, ale už prý ani tam není k vydržení.
Představte si, co se nám ale před Orlíkem stalo. Já jsem v představenstvu našeho družstva a jedna sousedka naházela všem lidem do schránek, že jsme zloději, že jsme nájemníkům i družstevníkům rozkradli peníze a že na to přišla díky mně, protože jsem jí neřekla stav na účtě - příjmy a výdaje. Já ji totiž odkázala na účetní s tím, že tyto informace má ona a že snad není problém vyjít dvě patra nahoru a zeptat se přímo jí. To ona neuděla a přišla na to, že skrývám vysoký dluh a musí ostatní sousedy před námi varovat. No dovedete si představit, jak mně a předsedovi bylo. Když jsme byli na Orlíku, byla schůze, ona tam pochopitelně nepřišla, jen vyslala nějakýho svýho zástupce a ten uznal, že si spletli finanční pojmy a že vlastně družstvo vydělává. Naštěstí nájemníci většinou stáli za námi, ale i tak je to nepříjemný. Takže teď po ní chceme, aby se nám písemně omluvila a dala to opět všem lidem do schránek. Jinak podáme trestní oznámení pro pomluvu. Síla, co? Přitom je to mladá ženská, je jí 42 let, ale je to asi nějaká chudinka, co chce jen škodit.
No a co vy?
Š.
Odpovědět