23.8.2006 22:37:42 Štěpule & Štěpán 9.11.2001
Re: Podzimní pozdrav :o)
tak šťastné Vánoce a veselé Velikonoce...
Honey, a od kolika budeš dělat? Od osmi do tří? Teda řeknu Ti, to je jednání teda. Na druhou stranu, já kdybych neměla babičky, tak svou práci taky nedělám, domů chodím kolem půl šesté, Michal taky. Včera jsem se zrovna dozvěděla, že od listopadu budou nějaké změny - víc práce...ale alespoň mi to šéf podal tak, že to "nějak uděláme", abych si stíhala i rodinu. Ale taky nevím nevím co bude. A taky mě drží slušné peníze.
Daggy, tak to ti začne běhání za malou, viď? Já už si na to snad ani nepamatuju...
Ozvu se vám zase v září, v SO letíme do Řecka na Karpathos, snad tam nebude hořet!!! Zítra si jdu vyzvednout pasy, stihli jsme to jen tak tak. Původně jsem myslela, že poletím na OP, kde mám malýho zapsanýho, ale tak to prý nejde, musí mít svůj doklad. Takže to vypadalo, že půjdeme ještě v pátek vyřizovat rychlopas za 600 Kč, ale jak jsem psala, stihli nám udělat ty, o který jsem normálně zažádala před necelými třemi týdny. Tak jsem ráda. Jo a ještě jdu zítra k zubaři, rozbolel mě zub, na kterým mám provizorní plombu, moje zubařka má dovču, tak jdu k tý co ji zastupuje...
Mějte se krásně!
Š.
Odpovědět