9.10.2006 17:36:33 Ariela4
Re: Ahoj navrátilcům...
Ahoj no jak bylo v lázních, no celkem dobře, ke konci byla Anet nemocná, ale zvládli jsme to a zítra jde do školky.
Jo a téma lázně?
To musím ještě rozdýchat, byli náročné hlavně psychicky. Když tam vidíte děti na vozíčku, s nevivinutýma nožičkama, či tříletou holčičku se srostlou fontanelou, (vývoj hlavičky a i mozku se zastavil na 3/4 roce a tak taky vypadá, tělíčko tříleté holčičky a hlavička maličká a rozum malého miminka) tak vám je ouzko. Každý den jsem objímala moje zlatíčka a ač nejsem žádného vyznání, děkovala jsem bohu za to, že jsou moje děti jakžtakž zdravé, že Adélka má jen astma a celiakii, a že Anet ač má myopatii, tak zatím chodí a smí si ještě užívat života. Bylo to skutečně náročné, ale zase na druhou stranu mě to pomohlo v tom, že vnitře jsem se posílila a vím, že nesmím povolit ve své důslednosti ve cvičení.
Jinak já stále kojím, mléčka mám na rozdávání, maličká spinká hezky, dneska měla 4650g a 55 cm takže od narození nabrala přesně dvě kila a vyrostla o 8cm. Což je pěkný výkon a je vidět, že rozhodně hlady netrpí.
Anetka jde zítra do školky a tak jsem na ní zvědavá.
Holkám zatím nadšení z maličké vydrželo, pomáhají i když nemusí. Takže není si nač ztěžovat.
Odpovědět