6.12.2006 8:38:24 Gábina+2 děti
Rada
Zdravím všechny normální účastníky této diskuse. Vidím, že i tady řádí ujetý šťoural... Včera jsem se v diskuzi PANENSTVÍ zastala dvou děvčat, kterým bude o následujícím víkendu 16 let a chtějí se spolu z lásky odpanit. I tam se objevil mimořádný hulvát, střídající nicky, např si říká "buznám", "slušný člověk" a hrubě děvčata napadal. Vypadá, že to je stejný diskutér jako zde.
Navrhla jsem tam jisté opatření, které se možná hodí i zde. Kopíruji:
Gábina, 2 děti •
rada
5.12.2006 16:18:24
Děvčata, nenechte se otrávit tím co si dává sám jméno odvozené od "buzna". Už to hodně vypovídá...Stará struktura, pravidelně oblézá všechny diskuse pojednávající o sexu a mele jako koza před smrtí. Používá desítky nicků. Jediný recept proti němu je:IGNOROVAT. Čeká na vaše odezvy a těmi se uspokojuje. Obrana je tak jednoduchá: ten člouvěk tu není, neexistuje. Přeji další tvůrčí debatu!
A ještě doplním. Sice se objevil znova, mezitím se ozvalo několik normálních účastníků, kteří na něj VŮBEC NEREAGOVALI. Jen já jsem vyjádřila uspokojení, že už zalezl. I po poradě s odborníkem bývá styl ABSOLUTNÍ IGNORACE tou nejlepší metodou prot "likvidátorům" diskusí a mohokrát se na různých místech různých servrů osvědčil. Jde jim o to ochromit každou diskusi o sexu a slasti. Jsou to takoví duševní onanici.
Přeji tvůrčí a tolerantní výměnu názorů.
ROZBÍJEČI UŽ NEEXISTUJÍ!!!
Pře
Odpovědět