| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : listopad 2001

20.12.2006 19:55:53 honey

Šťastné a veselé

Ahoj holky,

asi jste všechny zaneprázdněné :) stejně jako já ... jsem už druhý týden nemocná, chraptím a pomalu nepromluvím, děsná rýma (i navzdory vakcíně), který se ne a ne zbavit ... ale jak, když se nemůžu vyležet :( Ale (snad) to nejhorší v práci už je za námi, v pátek uzavíráme rok, a příští týden mám dovolenou.

Adélka je taky nemocná, bere ATB, ale naštěstí Robert už má volno, tak může hlídat. Obě s A. jsme dostaly zánět spojivek, ona dřív, tak už je OK, já s tím ještě bojuju. Robert jí musel včera vzít do Motola, měla silnou rýmu, která trvá taky už druhý týden, a stěžovala si, že neslyší na levé ucho :( Zjistilo se, že v něm má zánět, proto ta ATB, ale snáší to dobře, a hned po svátcích jdeme na kontrolu.

Chybí mi už jen pár dárků :) a Vánoce mohou začít. A. dostala od tchána toho koně, co chtěla, hrála si s ním jeden den, a už je zapomenutý .... ještě že jsme ho neplatili my :)) Cukroví jsem objednala (kilo už jsme sežrali :)), o víkendu akorát upeču slané pečivo, na úklid jsme se vybodli, ale zato stromek máme nazdobený už od předminulé neděle :)

Takže vám všem i vašim rodinám chci popřát KLIDNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY, POHODU U STROMEČKU A RADOST Z HROMAD DÁRKŮ :)

Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Šťastné a veselé honey 20.12.2006 19:55
*Re: Šťastné a veselé Martina+Madlenka+Kačenka 23.12.2006 9:22
*Re: Šťastné a veselé Štěpule & Štěpán 9.11.2001 23.12.2006 13:36

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.