| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : listopad 2001

Tak...

už je po velikonocích, tak měním název ;-)

Dneska jsem měla trošku náročný den, ale jsem tady s hlášením o stavu u nás doma ;-)

Tak začnu odzadu, odpoledne jsme byli s Jindrou na kontrole, takže je v pohodě, krásně se vylupuje, tudíž neštovice jsme úspěšně zvládli a od pondělí smí do školky ;-)

No a ráno jsem byla v poradně, ta dopadla dle očekávání, všechno je v pohodě, placenta je na přední stěně, a "hezká", jak se doktor vyjádřil ;-) plodový vody je dost, průtoky placentou OK, mimís je hlavou dolů, takže to co mě vráží pod pravý žebra je fakt prdel :-D no prostě všechno je v pohodě, akorát mimís přesně kopíruje sourozence :-((((( takže ke konci těhu zpomaluje vývoj a vypadá to na "posun" termínu, zatím jsme minimálně o týden pozadu, jsem 32+5 a mimís odpovídá 31+2... což mě sice nepřekvapuje, ale štve, si připadám jako slonice, odhaduju, že 2v1 budu strašit možná ještě v půlce června :-((((((((((... Jinak 24. dubna jdu na kontrolu, asi poslední, budu nastupovat na mateřskou a asi mě předá do Krče :-D
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Tak... Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 11.4.2007 17:45
*Re: Tak... Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 17.4.2007 9:45
**Re: Tak... honey 17.4.2007 11:6
***Re: Tak... Štěpule & Štěpán 9.11.2001 17.4.2007 22:0
****Re: Tak... honey 18.4.2007 12:32
*****Re: Tak... Markys 18.4.2007 16:13

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.