17.4.2007 11:06:08 honey
Re: Tak...
Mariett, ahoj,
tak to jsou samé dobré zprávy :)) Prostě, někdo si to umí naplánovat :))) A už víš, co čekáte? A co ta jména, máte už vybráno?
U nás je to vcelku OK, mně se malinko zhoršila ta alergie, jak to všechno venku rozkvetlo, ale dobírám poslední vakcínu, tak to taky připisuju tomu. Adélka je (ťuky, ťuk) zdravá, ve školce si užívá, konečně jí jde dobře to "c" i "č", a taky jí naběhlo "r", samo od sebe. Mám z toho velkou radost, hlavně že to přišlo samo, že jsem jí nemusela trápit nějakým procvičováním.
V naší školce se už objevily informace o prázdninovém provozu, ale bohužel každý týden někde jinde :( No a vzhledem k tomu, že ještě nemám žádnou práci, tak vůbec nevím, kam a zda jí mám přihlásit. Ach jo. Jednu práci jsem odmítla já, protože bych musela dvakrát přestupovat a pak ještě z metra pěšky 10 minut, a ani těch peněz nebylo tak moc, zbytek mně odmítl. Začínám uvažovat, že na pohovorech se ani nezmíním o dítěti, myslím si, že to berou jako překážku. Dokázat to pochopitelně nemohu, ale věty typu "časově náročná práce" a "flexibilní a dynamický kolektiv" mluví za sebe. No nic, vybrala jsem si tuto cestu sama, tak na ní musím vydržet až do zdárného konce. Ale řeknu vám, že je to depresivní, mám pocit, že už snad ani nemám co nabídnout :( Ještě že mám toho svého manžela, který mě udržuje v provozu, protože chce, abych mu pomáhala s editací jeho nové knihy :)
O víkendu jsme byli na hradě Houska, je to tam úžasné, mohu doporučit. Mohli tam dokonce i psy! Cestou zpět jsme ještě (teda já ne) "lovili" žabky, prý jsou heboučké ... říkal manžel a Adélka. Já, poté, co jsem viděla několik přejetých žabích kostřiček, jsem se na ně nemohla ani podívat. Máte někdo nějaké tipy na víkend, nějaký hrad, zámek, atrakce?
Mějte se!
Odpovědět