20.4.2007 8:59:46 honey
Re: Nazdárek holčinky
Čau holky,
no já čumim .... představte si, že mi volali z té firmy, kterou jsem odmítla. A to moje bývalá kolegyně, o který jsem ani nevěděla, že tam dělá. Jestli si to prý ještě nechci rozmyslet. Tak teď nevím, jestli jsou tak zoufalí :)), anebo jestli jsem na ně udělala takový dojem :))
Samozřejmě, že teď mám na Adélku víc času a je to příjemné, co si budeme namlouvat. Fakt bych o něj nerada přišla, ale pravda je, že na zkrácený úvazek, jak byla moje původní (naivní) představa, je toho opravdu málo, a když už, tak odpoledne nebo k večeru. Takže když už mám nastoupit na celý úvazek, tak na nějaké dobré místo, kde se můžu uplatnit. Tak jsem zvědavá, kde skončím.
Beruško, to to bylo tak vážný s Lojzíkem, žes musela skončit s prací? Abych řekla pravdu, neumím si to představit, ale to jen proto, že A. chodí zatím jen do školky, kde nejsou žádné povinnosti. Ze školy mám vítr už teď, vypadá to, že A. bude dyslektička po manželovi. A to se mě minule ptala, jestli si může ve škole hrát. Když jsem jí řekla, že jen málo a jen v první třídě, tak málem dostala hysterický záchvat. Naštěstí je před náma ještě víc než rok, tak snad za tu dobu dozraje.
Markys, a kdy máš termín? Už jsi doma, nebo ještě chodíš do práce?
U nás teď taky hodně fouká, ale svítí sluníčko, duben :)
Všem přeju krásný víkend!
Odpovědět