22.4.2007 18:58:29 honey
Re: Nazdárek holčinky
Ahoj holky.
Beruško, to je teda síla! Myslím, že jsi se s ukončením práce rozhodla správně, a věřím, že se Ti to v budoucnosti v dětech vrátí. Myslím v dobrém :)
Markys, jo, to je přesně ono, to docházení/dojíždění, tam ztrácím nejvíc času :( Příští týden se mám sejít s tou kolegyní, ale přemluvit se nenechám, protože podle toho, co mi u pohovoru vykládali, tak ta pozice je o něčem jiném, než jsem si myslela. No a do toho ta doprava plus ty malé peníze (aspoň podle mně), takže ne. Sejdu se s ní jen proto, že ona je to i kamarádka, my se známe z jedné práce ze začátku 90. let, a dodnes se scházíme, je nás 6 holek, ale tím jak přibývají děti, je to s tím scházením se horší, takže já to teď řeším tak, že ty kamarádky navštěvuju osobně, když mám teď čas :) No a jí jsem viděla naposledy jako těhotnou, když jsem jí dávala postýlku po Adélce, a jejímu malému je už rok a půl. Myslím, že ona to bere taky tak, aspoň doufám :))
Daggy, bohužel (nebo bohudík) Ti neporadím. Ve všech školkách, kam Adélka chodila, se vyskytly vši, ale naštěstí se nám zatím vyhly. Taky by mi bylo líto stříhání vlásků :(( Ale kdyby to nešlo jinak :-( držím palce, ať se vám vyhnou.
Manžel byl včera jezdit na kole, a nastyd se, já to chytila od něj, a v noci se mi spustila hnusná alergická rýma. Dobírám poslední dávku vakcíny, končím ve středu, a teď tohle. A on s tou nemocí musí chudák do Bratislavy na celý týden, to já si to aspoň vyležím.
Mějte se všechny krásně!
Odpovědět