| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Těhotenské testy

23.7.2007 22:22:30 majda

Opět stejný případ.. MS nikde a TT negativní..

Zkusila jsem trošku pročíst historii této diskuze a jsem na tom stejně jako některé další holčiny :-( MS skoro v kratších cyklech, ale pravidelných (dva dny před špinění, pak pět dní MS). Teď týden jen špinění, MS nikde. Ticho po pěšině a už zmizelo i špinění. Snažíme se, snažíme, už několik měsíců (dokonce jsem se "snížila" i k tomu, že jsem zakoupila ovulační testy :-), holt tonoucí se stébla chytá).
Měla jsem to stejně i při prvním těhu - místo klasické MS jen slaboučké špinění. Což mi přišlo "divný" (nenapadlo mě, že bych mohla být těhu, i když jsme se snažili - žila jsem v tom, že v těhu být "MS" nemůže). Jenže TT mi naběhl v poho už týden po. A teď nic, zkoušela jsem tři různé značky a zatím pořád jen /. Po ovulaci jsem 16 dní. Příznaky žádné, ale ty jsem neměla ani při prvním..
Už mě to nebavííííííííí! Když běží MS normálně, dá se s tím vyrovnat, ale takovéto zpoždění už by mě fakt namíchlo :-D A to nepočítám tu ztrátu času, kdy člověk pořád běhá na WC se "kontrolovat" :-))
Za pár dní jdu shodou okolností na preventivku na G, tak uvidíme, co uvidíme nebo neuvidíme.. Ach jo, to čekání je nekonečný. Tak jsem zvědavá, jestli jsou TT nekvalitní nebo si zas v tichosti a nenápadně popláču do polštáře a budu naštvaná sama na sebe, že jsem se na to tak upnula :-D
Držím všem palečky a přeji jen spolehlivé TT!!! :-))
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Opět stejný případ.. MS nikde a TT negat... majda 23.7.2007 22:22

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.