| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2002

4.3.2008 7:48:13 Hanka+T+H+M

Dobré ráno!!

Tak o se říká,že je zralý na školu.A jde nebo má odklad?
A co ostatní?
Tomášek mi teď denně píše sám dopisy,všechno čte a počítá,až mi bylo skoro líto,že ještě nejde do školy.Ale na druhé straně zase vidím,jaké má někdy problémy jít i do školky,protože se mu prostě nechce a chce být raději se mnou.
Včera večer jsem si s ním lehla do postele a on mi řekl-"Já vím,že spolu nemůžeme mít svatbu,protože jsi moje mamka,ale kdyby to šlo,tak si tě vezmu za nevěstu!!!"A pak mi dal taaakovou velikánskou pusu!!!
Jinak teď zvažuju,jestli mám jít s Tomem na vyšetření ohledně jeho růstu.Byl pořád na spodní hranici podle grafu a teď je malilinko pod hranici.Ale nechci to zbytečně dramatizovat a honit ho po doktorech,protože já i manžel jsme byli vždycky v tv na konci řady.Já jsem teda prcek pořád,ale manžel se vytáhl později a teď už je v průměru.Jenomže zase nechci nic zameškat.
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Dobré ráno!! Hanka+T+H+M 4.3.2008 7:48
*Re: Dobré ráno!! Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 12.3.2008 11:37

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.