| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : září 2002

12.3.2008 11:37:24 Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05)

Re: Dobré ráno!!

Mikeš je až 27.9., takže regulérně jde do školy až za rok. Se zoubkem jsme nakonec museli k doktorce, protože mu už vzadu vylézají nové. Tak mu jeden vytrhla, druhý že si prý má vyklat sám. Přijde mi, že mu ty nové rostou strašně velké a nemůžou se mu tam vejít. Nerada bych, aby měl křivé zuby jako já. Ale prý nemám být nervózní, příroda si poradí ...

Mikeš je předčasně narozený, tak byl na grafu dlouho pod, ale teď je myslím přesně uprostřed. Jinak bych se asi poradila s doktorkou, aby se nic nezanedbalo.

Včera mi Mikeš řekl, že až vyroste, tak bude můj tatínek a budeme mít spolu miminko. Pak jsme se ale dohodli, že bude lepší, když ho bude mít s Aničkou ze školky, protože maminka už bude stará a už svého tatínka má :-x
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Dobré ráno!! Hanka+T+H+M 4.3.2008 7:48
*Re: Dobré ráno!! Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 12.3.2008 11:37

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.