Re: Nová skla
Renčo, to jsem já ta co tu dávala před časem tu fotku těch bifokálů - těch šílených "lup" . Nakonec nám to změnili na normální, ale to jsem tu myslím psala.
My měli ještě větší dioptrie - v součtu s cylindrama to bylo plus osm a půl a plus devět a půl.
Nevím opravdu jestli to bylo těma cylindrama, že to bylo tak tlusté, ale opravdu by mě to pak zajímalo.
Oni v optice tvrdí že pokud jsou to plusové bifokály, tak velké dioptrie, že to víc zúžit nejde. Udělali nám nejmenší průměr skel, co vůbec šel. Prý. Ptala jsem se i v jiné optice a řekli totéž, že prý u tak velkých dioptrií to prý líp nejde.
A ouha, Leonie má krásné brýlečky. Tak si myslím že to prostě jde, ale záleží na optikovi. Toť můj názor, prostě někdo chce vyjít maximálně vstříc a někddo holt nechce.
Musíš doufat, a ptát se v optice jak tam budete dávat ten recept, na co nejtenčí skla. At udělají ten menší průměr skel. a jinak neporadím.
Prosím, pak tu dej taky fotku, těch brýlí, protože to máte docela podobné dioptrie, jak jsme měli my, no i když cca o dvě dioptrie slabší.
Tak by mě zajímalo, jak pak budou vypadat.
A vy ještě nemáte asi recept na bifo-eline? A kdy by k tomu mělo dojít? A kolik je malé?
Odpovědět