| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč ženy nedokáží držet při sobě?

[<<Předchozích 260] Příspěvky 261270 z 339 [Dalších 69 >>]
22.12.2008 19:00:04
jsem líná číst diskusi, ale vsadím se, že v ní ani jedna zmiňovaná prudička (tedy matka, co kojí, případně chová své dítě) neprovedla to ,co tolerantní Angella a Lenka, že.

Ono to také o něčem svědčí.
22.12.2008 18:53:50
lenko, díky~x~. Přesně, ale PŘESNĚ tak jsem to myslela. A pokud jde o ta velká písmena, užila jsi je správně, protože já ty "rady" prudiček jako křik (tak trochu i nadávky) vnímám. A přecitlivělost na určitá témata? Co to je? To jako když mě někdo kope do zlomené nohy a já křičím, znamená to že jsem přecitlivělá?
~t~~t~ Kde to jsme? Copak docela normální soucit už neexistuje? Asi to vážně bude tak- když jsem si něco musela vyžrat já, vyžer si to taky- motto prudiček a jejich sympatizantů.~v~
Tvoje horší já
22.12.2008 18:17:44
Pardon, ale v tom bych neviděla pruzení.
Pokud někdo chce slyšet názory ostatní, musí počítat i s těmi nesouhlasnými.
Podle mě jde spíš o přecitlivělost některých lidí na určitá témata.
Jinak, nic ve zlém, ale používání velkých písmen se obecně na internetu považuje za nezdvořilé. Něco jako nadávání a křičení.
Lassie66
22.12.2008 18:12:32
Lenko, nemáš nějaký problém s klávesnicí? Něco s Caps Lockem?~2~
22.12.2008 18:12:01
Angello, tak tohle cítím stejně...ALe určitě stojí za to se ozvat a oběť podpořit. Jí, to myslím, potěší..
Lenka
  • 
22.12.2008 18:06:42
Já bych řekla, že autorka článku měla na mysli staré známé notorické diskuse typu:

- probůh moje dítě se v noci budí po hodině, nevíte někdo co s tím? - NÁLET PRUDIČEK STYLEM: NEMĚLA SIS POŘIZOVAT DÍTĚ, KDYŽ CHCEŠ SPÁT...KDYŽ NECHCEŠ VSTÁVAT NONSTOP, PROTOŽE JSI UŽ JAKO ZOMBIE, STYD SE, JÁ JSEM TO TAKY USTÁLA, TY MUSÍŠ TAKY!!! BUBUBU

- nejde mi kojení, nechci kojit...PRUDIČKY - JAK NEDÁŠ SVÉM DÍTĚTI TU SPRÁVNOU A NEJLEPŠÍ VÝŽIVU A ODEPŘEŠ MU MM, CHOD ROVNOU KANÁLAMA...O KOJENÍ SE MUSÍŠ SNAŽIT ZA KAŽDOU CENU, VZDÁT TO JE SLABOST, DŮLEŽITĚJŠÍ JE DÍTĚ KOJIT AT MÁ TU VYSOKOU INTELIGENCI, IMUNITU A TY TO SPRÁVNÝ SEBEVĚDOMÍ...JE TO DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ TVOJE PSYCHICKÁ ROVNOVÁHA


- dítě mi v postýlce - večer? v noci? pobrekává, co s tím? - PRUDIČKY - JSI LI SPRÁVNÁ MATKA, BUDEŠ K NĚMU CHODIT NONSTOP, POPŘ. SI HO NASTĚHUJEŠ DO POSTELE, BĚDA, JAK NEUTIŠÍŠ KAŽDÉ KNOURÁNÍ A NEBUDE CHTÍT BÝT DÍTĚTI K DISPOZICI NONSTOP


a nepřeberné množství podobných témat - účelem prudiček není POMOCI DOTYČNÉ S VĚCÍ, kterou ona vnímá jako problém, je to spíš styl našich matek :

JÁ TO MĚLA BLBÝ, TAK SE NEOPOVAŽUJ CHTÍT TO LEPŠÍ!!!!!!

pořád ještě vás nenapadá pravý důvod prudění? kromě osobních problémů a frustrací prudiček?
22.12.2008 16:49:58
Ano, já ti rozumím, ale myslela jsem to trochu jinak. Pokud si někdo myslí, že má patent na rozum a opravdu chce mermomocí pomáhat, tak z toho vznikají zajímavé diskuze a mnohdy je to i zábavné.. Já ale měla na mysli ty, kteří za snahu pomoct jen maskují skutečný úmysl- totiž dokázat tazateli, že je hloupý a neschopný a za své potíže si může sám, a pak taky ty, kteří se ani za nic nemaskují a rovnou nenávistně útočí, často naprosto zbytečně a neadekvátně agresivně až sprostě. Byla jsem překvapená, že i na tomto serveru se najdou. Ale není jich moc a rozhodně jsem se nechtěla svým článkem navážet do "normálních" diskutujících, kteří mají samozřejmě právo taky občas s něčím nesouhlasit.
22.12.2008 16:41:25
No, je pravda, že mě už po dočtení napadlo, že to mělo být tlustší:-), já jsem docela knihomolka a tvé dílo jsem shltla za 1den... prťavku jsem vrazila manželovi~y~ A bylo to TAK osvěžující a bylo toho TAK málo...~n~ Na příp. upgrade se budu těšit, snad mi to neunikne.
Jíťa
  • 
22.12.2008 16:35:16
Jádro pudla je v tom, že každá jsme dokonalá a všechno co děláme, je dokonalé - bohužel jen pro nás a naši rodinu. Druzí to už tak dokonale nevidí.

Někteří to vědí a do sáhodlouhých diskuzí se příliš nepouští. Napíší svůj názor, příp. něco dovysvětlí a nemají potřebu se dohadovat o tom, jestli je to správné nebo není.
A pak je tu pár těch, co si myslí, že mají patent na rozum a z toho pak vznikají skutečně zajímavé diskuze. Jak já říkám: To by bylo materiálu na diplomku z psychologie!
22.12.2008 16:14:07
Dík za kompliment. ~;)
Měla jsem na to tehdy málo času, mrzí mne, že jsem to nestihla dodělat tak, jak bylo plánováno.
Ale třeba se k ní někdy vrátím a provedu upgrade. ~t~
[<<Předchozích 260] Příspěvky 261270 z 339 [Dalších 69 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.