| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Frýdek-Místek

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 4979  [Dalších 4939 >>]
Mamisek 92670
24.4.2012 18:55:28
No, ptaly jste se mně na zkušenosti s porodnicí...Na úvod chvi říct, že v den, kdy jsem rodila, bylo opravdu hodně porodů, v půl jedné odpoledne jsme byli už devátí, asi moc nestíhali, toť na vysvětlenou, aby někdo neřekl, že jsem zaujatá.
Do porodnice jsem přijela v půl sedmé ráno, měla jsem stahy po sedmi minutách. Na příjmové ambulanci byli skvělí, vyšetřili mě, natočili ozvy a poslali "ubytovat se" na porodní. V devět jsem měla další kontrolu, kontrakce se do té doby víc nerozjely, tak mi dali vyvolávací tabletu, hlásila jsem doktorovi, že mám dostast antibiotika na streptokoka, ale on na to, že teprve až se víc otevřu (asi proto, že se mají dát alespoň dvě infuze v odstupu čtyř hodin). Hned se mi rozjely kontrakce po dvou minutách, ani jsem se nemohla doplazit na pokoj, za chvíli jsem se plazila na porodní sál, byly tak silné, že se skoro nedaly vydržet, to jsem ještě nezažila,ani u jednoho z předchozích porodů jsem ani nehlesla, tentokrát jsem tedy hlesla :-DDD Na porodním sále jsem opět hlásila, že mám dostat antibiotika, ale jen mě posadili na křeslo a čtvrt hodiny se nikdo neobjevil. Pak přišla porodní asistentka, která mě odvedla na lehátko, že mi natočí ozvy, hlásila jsem jí opět, že mám dostat antibiotika, tak mi dala sondy na břicho a opět na čtvrt hodiny zmizela. Když se vrátila, vzala mě na přípravu a půl hodiny jsem se svíjela na záchodě, ani mi neoznámili, že už tu mám manžela, celou dobu jsem mylsela, že ještě nedorazil. Až sám vtrhl na přípravu, že tam nebude sedět jako trubec. Pak mě vzali na lehátko a opět natočili ozvy, konečně mi asistentka napíchla ty antibiotika a pak zase odešla. Bolesti jsem měla opravdu silné, manžel prosil o něco proti bolesti, sama jsem neměla sílu vůbec na nic, asistentka mu řekla, že mi něco dá a šla pryč, když mi začala tlačit hlavička na konečník, musela jsem volat asistentku, že ž se mi chce tlačit, ale mnikdo nepřišel, až tak za pět minut, aby mi řekli, že proti bolesti něco dávat už je zbytečné a že paní doktorka se na mě přijde podívat. Druhou dávku antibiotik jsme logicky taky nestihli. Začala jsem tlačit a asi po desátém zatlačení se malý konečně narodil. Měl čtyři kila a 51 centimetrů, byl celý modrý, porod to byl můj nejhorší, ale říkám si, že je dobře, že byl tak velký, protože kdybych měla nějakého drobečka, byla bych ho porodila na stůl a nikde nikdo. Doktorka dorazit nestihla, přišel až doktor, aby mě zašil. Nebýt manžela, jsem tam celou dobu úplně sama a bez pomoci. Na oddělení šestinedšlí byli tak jako celkem ochotní, zeptali se, zda chceme čaj, čistou košili apod., ale sami od sebe informace žádné nedali, na co s člověk nezeptal, to mu neřekli. Jen se ráno a večer přišli poívat na nás a na miminka, jinak celý den nebylo sestřičku vidět. MYslím, že prvorodičky by si asi moc neporadily. Neukázali nám koupání, kojení, přebalování nic. Překvapilo mě, že se před a po kojení neváží děti, jen jednou denně je zvážila sestřička. Ani teplota se dětem denně neměřila. A když malému začalo hnisat oko, musela jsem sama za nimi jít požádat o nějaké kapičky. Nakonec nám museli dát antibiotika a nechali si nás tam déle. Takže toť asi moje zkušenost. Ale záchody a sprcha jsou na pokoji :-DDDD
lenkaa.kluci02/00 04/0305/07 73266
24.4.2012 18:28:41
O Konderlovi jsem psala ja byla jsem u nej poprve 17.4 a jeste dneska.A super nemuzu si stezovat.Teda oproti Vojkovskemu nebe a dudy.Nikdy me takle nevysetril a hlavne mluvil semnou.Fakt jsem strasne rada,ze jsem k nemu presla.~g~~g~
Mufina + 4 rarášci 5426
24.4.2012 17:43:15
PRIMA bráchu
Mufina + 4 rarášci 5426
24.4.2012 17:37:40
Přidávám se ke gratulantům ~;((
Ať vám Ondrášek dělá jen samou radost, holčičky mají pruma bráchu a všichni dohromady jste zdraví a máte se pohádkově ~z~

Ondra je moc krásné jméno, ale u nás už má ségra, tak pro případného chlapečka nepadá v úvahu.

Holky, kdo jste tady psaly, že jdete ke Konderlovi? Jaký je?

Chodíte nebo chodily jste některá s dětmi do klubu maminek Klíček? Jaké to tam je?

24.4.2012 11:50:24
~t~~g~Je Mamisku Ondraska mame taky doma tak at se Vam dari.Jo a stou porodkou napis sve cerstve zkusenosti
ewka, honza a adélka 54871
24.4.2012 8:35:52
Taky moc gratuluji, ať malý roste a hlavně hodně zdraví. Holky jsou výborné pomocnice~x~.

Až se ti bude chtít, můžeš napsat jaká je porodnice ve FM?
Díky.
Vladi,Vojta 3/00 Anička 6/04 51184
23.4.2012 20:21:40
Njn, všude se najdou chytří blbci. Hlavně, když to holky moc neřeší a jste jedna kompletní rodinka. Tak, ať to klape bez problémů.
Mamisek 92670
23.4.2012 12:01:27
MAlý se jmenuje Ondrášek. Holky ho přijaly skvěle, ~m~ stále by o něj jenom pečovaly, až je člověk musí někdy odhánět :-) Akorát jim nejmenovaná dobrá duše napovídala, že už je kvůli Ondráškovi nebudeme mít tolik rádi a že je jen nevlastní bratr ~o~, takže je musíme uklidňovat a všemožně přesvědčovat o opaku. V tom je to blbé, že s malým miminkem je hodně práce, často se kojí, přebaluje, zatímco s těmi velkými je práce méně a snadno by to tak opravdu mohlo vypadat. Ale myslím, že to všechno zvládneme :-)
Vladi,Vojta 3/00 Anička 6/04 51184
22.4.2012 18:46:43
Mamisku, taky gratuluji. Ať se rychle adaptujete. Co holky ba brášku?

S tou šikanou je to těžké. Měli jsme tu smůlu a zažili jsme si to taky ve školce. Ještě, když jsme bydleli v Ostravě. Ale u našeho Vojty to vedlo až ke ne malým zdravotním problémům. Naštěstí jsme společně s ředitelkou i učitelkama postupně vše vyřešili a bylo zas dobře. To už nešlo o klasické dětské pošťuchování mezi dětma, ale cílená šikana. (i u tak malých dětí)Byla jsem z toho tehdy dost překvapená. Takže teď už se ani nedivím, když se to někde ve školce objeví.
22.4.2012 13:22:07
Velka gratulace k malemu a jak se jmenuje???
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 4979  [Dalších 4939 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.