| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zánět hrtanu - laryngitida

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1416  [Dalších 1296 >>]
.kili. 125672
6.2.2014 15:17:58
- "Ta antihistaminika uškodit nemůžou,"

odvážné tvrzení

- "Ten zábal na krk pomůže, pokud ne, neuškodí.."

no, na jedné straně chcete chladem zmenšit otok a na druhé straně chcete Priessnitzův obklad, který hrdlo překrvuje, tak se v tom moc nevyznám.

- " myslím, že jsem zakladatelce rozhodně neradila nic, co by jejímu dítěti mohlo ublížit "

Já Vás neobviňuji ze zlé vůle. Dovolil jsem si jen naznačit pochybnosti o ilusích, které chováte, toť vše.

mimija 95627
6.2.2014 13:56:14
Po pravdě mě v tomto případě příliš nezajímá co se kde píše..já mám na svých dětech opakovaně vyzkoušený pozitivní efekt studeného vzduchu a syna při nočním záchvatu, kdy se dáví, kokrhá, zkrátka ven na tu terasu vezmu, protože na vlastní oči vidím, že mu to pomáhá ~;)
Ta antihistaminika uškodit nemůžou, vyloženě pozitivní efekt ale potvrdit nemohu..Fenistil prý vysušuje sliznice, ale působí rychle..Aerius je pro nosohltan a sliznice lepší..syn ho užívá stále, je alergik, máme ho doma..
Ten zábal na krk pomůže, pokud ne, neuškodí..myslím, že jsem zakladatelce rozhodně neradila nic, co by jejímu dítěti mohlo ublížit ~d~
.kili. 125672
6.2.2014 13:28:17
"dle mého...studený...oplaskn otok..."

Nic proti tom, že si to myslíte. Nabídnu Vám, co soudí nejprestižnější učebnice pediatrie světa :

Despite the observation that cold night air is beneficial, a Cochrane review has found no evidence supporting the use of cool mist in the emergency department for the treatment of croup. Children with both wheezing and croup can experience worsening of their bronchospasm with cool mist.

Epepe 89236
6.2.2014 13:27:08
Kdybyste někdy napsal co pomáhá, místo neustálého negování, tak byste za trolla považován nebyl.
.kili. 125672
6.2.2014 13:10:09
"Všechna tato opatření ..."

Jak jsem psal, nechci Vám brát iluse. Sdělil jsem Vám, co je v souhlase s EBM, což je základ seriosní péče. Někdo to nazve trollováním ba i místním, nekdo se poučí, jiný nedbá vůbec, další sespolehne na amatéry. To je OK a nic proti tomu. Já jsem nabídl informaci, to%t vše. Kůň se dá dovést k vodě, pít ale musí sám.

Kaplanka+kluci 05,08 37849
6.2.2014 12:25:06
~R^
jakmile syn začne odkašlávat a smrkat, je vyhráno
Epepe 89236
6.2.2014 12:22:38
Mimija, samozřejmě. Opatření jsou v pořádku, to je jen místní troll.
Epepe 89236
6.2.2014 12:21:43
Tak na pohotovost vůbec! Není to takového rázu.
Pokud dítě nemá bodnou či sečnou ránu, tak se snažím se pohotovosti vyhýbat.
mimija 95627
6.2.2014 11:58:51
Všechna tato opatření nám doporučil lékař, at už dětský, nebo orl..u svých dětí, které mívají lary často, toto praktikuji a pomáhá jim to...ten studený vzduch asi nejvíc..pokud dítě začne štěkat, kokrhat, zabalim ho do deky, dám čepici a jdu s ním na terasu, za chvilku se uklidní..lary ale mívají i v létě, kdy venku není chladno, tak to pak využiji ten mrazák, event led a byla jsem překvapená, jak ten led rychle zabral..dle mého to studený oplaskne otok v hrtanu,..? a pokud vim, okno na štěkající děti otvírá většina rodičů..na zduřelé sliznice by také měla působit ta antihistaminika, lékař mi říkal, že je lary často na alerg podkladě a že zároven dítě sklidní..
Co se týká toho obkladu..krk se zapaří a odlehne.. dávám ho synovi už kdýž třeba jen škrábe v krku, nebo typicky pokašlává + inhaluje tu Vincentku
Pro jistotu to chce mít doma určitě ten Rectodelt a pokud je záchvat opravdu silný, je potřeba ta pohotovost..jak psala paní níže, není lary jako lary
.kili. 125672
6.2.2014 9:40:20
- "Jinak na laryngitidu jsou výborná tato opatření:"

nechci Vám brát iluse, ale :

- "Otevřené okno, případně jít úplně ven, eventuelně dýchat vzduch z mrazáku, vycucat kostku ledu.."

tonemám za zrovna nejbhodnější. Chladný vzduch jako prostředek první pomoci v nouzi při dechové tísni, jinak jistě ne

- "Prieznitzům zábal na krk"

to ne

- "antihistaminika..Fenistil, ideálně Aerius"

jak by měla pomoci ?
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1416  [Dalších 1296 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.