| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 65199  [Dalších 64839 >>]
zerat 18305

Re: :-(

28.1.2008 19:49:56
Tak mám chviličku, - snad zareguji na víc zpráviček.

Léňo, ty jsi měla prvního císaře... jaký porod by sis teď víc přála-císaře a nebo raději přirozený? Ve mně se to pořád pere a děsně mě štve, že jsem v tomhle tak děsivě rozháraná ;(( Místo, abych měla s blížícím se porodem víc a víc jasno o představě svého porodu, tak jsem snad víc a víc rozhozená, že fakt nevím, jestli na dr. přitlačit a potvrdit plánovaného císaře a nebo to opravdu nechat na něm a přírodě a dál vyčkávat :(

Darlin, to mě mrzí, že se potvrdila zamlklinka ;(( Ale neboj, uteče to jako voda a brzy budeš taky hlásit // ;)

Soníku gratuluji k chlapečkovi Erikovi!

Peti s Kačkou, Tobě gratuluji k holčičce! Jménu už nějaké vyhlédnuté máte? Jak to vlastně zvládá Kačka s tím zalepováním očička?

Loro, gratulace k úspěšnému UTZ a nadále držím palečky!

Holky, na jaké pekárny čekáte až budou? To je po nich všech opravdu po Vánocích veta?

Jájo, to je fajn, že se ty potvory Hynečka konečně pouští - držím co můžu, aby už se nevrátily! A gratuluji k prvním pokusům o samostatnou chůzi ;)

Dál mám okno a nevím na co jsem ještě chtěla reagovat ;((
Evi*a Médinka 7/06 28976

28.1.2008 19:43:14
Petro s K., moc gratuluju k holčičce:-D~s~

Loruš, držím palce, ať jsou Tvé narozené a ještě nenarozené děti v pořádku a Ty též.

Darlinko, to je mi fakt líto. ;((

Jájo, no hurá, že je moč v pořádku.

Už se těším, až Bellana sepíše svůj domácí porod:-)

Redí, brzy se uzdrav:-)
Bulik 15617

28.1.2008 19:34:24
Darli, taky je mi to moc líto :-( Tady jsi na nejsprávnějším místě, holky tady umí zvedat náladu jak nikdo, ostatně každý to tu prožil a rozumíme ti.

Taky hlásím, že půlroční pauza je naprosto zbytečná, když moc, tak 3 měsíce, ale klidně už po měsíci, prostě jak se budeš cítit po fyzické i psychické stránce.

Rady co a jak po revizi najdeš tady a neváhej se sem kdykoliv přijít vyplakat a vypovídat, doma to někdy s mužským bývá horší, moc ty naše stesky poslouchat nechtějí.

Budem na tebe ve středu myslet.R^
Jája+2 kluci 38897

28.1.2008 18:57:23
Darli, je mi to hrozně líto:(((( Drž se. Takže to stoupající hcg bylo zavádějící:(
Můžu ti říct, že tohle období je nejhorší. Až budeš mít za sebou samotný zákrok, bude líp, věř mi. A proč půlroční pauza? Běžně se doporučují 3m. Foukám na dušičku...
Jája+2 kluci 38897

Ostuda se hlásí!

28.1.2008 18:54:10
Ahoj všem!
Dvě nejdůležitější:

1. Obrovská gratulace Bell ke Karince a taky k tomu, jak úúúúžasně to všechno zvládla. Jsem z toho dneska celá mimo:) Mísí se ve mně pocity naprostého štěstí, které teď Bell určitě prožívá a taky pocit, že já bych byla strachy bez sebe a rodit doma bych nezvládla. Takže Bell, opravdu klobouk dolů, a hlavně hrozně, ale hrozně Ti závidím - jednak odvahu a jednak, že se Ti splnilo, o čem jsi snila! Do života přeju vše jen nej, nej, nej....

2. Loruško:) Tobě tedy oficiálně taky moc gratuluji. Palečky mám pro Tebe zatnuté pořád! Jste fakt bojovníci - Ty i miminečka. Je mi jasné, že ani těhu ani porod nebudou žádné lehárko. Takže už teď posílám spoustu energie a věřím, že všechno dobře dopadne!!! Tak ať jizvička drží, aby ten obrovský pupík zvládla:) a imunita, ať nedělá neplechu! Jo.... jak jsi psala, že jednovaječné a na jedné placentě jsou dost rarita... moje hodně dobrá kamarádka je taky čeká, je už ve 22t a bohužel - přesně to, o čem jsi psala - parazitují (TTTS). Probulela jsem 2 noci poté, co jsem si to nastudovala. Ani teď nevím, jak na tom jsou, vůbec nekomunikují.. Tudíž ani nevím, ke kterému z řešení se přikloní:(

Mám velikou radost ze všech dobrý výsledků. Ačkoli jsem nepsala, nakukovala jsem téměř denně, takže v obraze jsem! Teď aktuálně - hurááá pro Peťu s Kačkou a jejich holčandu a hurááá pro Soníka a Erika v bříšku:)

Na Daníka myslím a pevně věřím, že miminko se s myomem popere a všechno dobře dopadne. MUSÍ!

Redí, brzy se uzdrav! A s tím uklízením a přestavováním to, prosím tě, nepřeháněj!

A k aktálnímu tématu, co jsem zahlédla - špinění před MS není zrovna OK (ale bere se delší doba než 1 den). Většinou to signalizuje, že se v předchozím cyklu pořádně "nedočistila" děloha, tj. sliznice neodešla všechna. Může to pak způsobit, že na ní vyroste další vrstva, opět se to všechno nevyloučí atd. Prostě začarovaný kruh. Pokud se žena zrovna snaží otěhotnět, je to většinou důvod potratů (jestli zamlklinky netuším). Takže při přetrvávajícím špinění před MS je dobré jít na UTZ, aby se vyloučila vysoká sliznice. Pokud bude, pravděpodobně dr. nasadí Utroš, aby se děloha dočistila, většinou stačí 1-2 cykly a vše je zase v normálu. No a při snažení se pak hlídá ovulace a po proběhlé ovu se nasazuje Utroš. Pozor - Utrogestan nasazený před ovu znamená, že jí zablokuje a ovu neproběhne.

Koukala jsem na fotečky - všechna miminka jsou nádherná - opravdu! Nad šátkovýma slzím a pevně doufám, že příští mimi bude šátkové... Posílám pohlazení všem pupíčkům!!!!!

Romčo, slintám tady nad tvými výrobky.
A Ajko, pekárničky zatím nikde nejsou:( Já se ptala teď o víkendu (jelikož mi minule řekli, že přijdou koncem ledna) a zas to o 14 dní posunuli.

A ještě musím přidat důvod mé absence. Od půlky prosince jsme byli v podstatě pořád na kopě:( Nejprve Hynek, pak manža, pak já a u Hynka se to točilo snad do minulého týdne. Pořád rýma, zánět spojivek atd. Krevní testy měl po ATB OK, jen prý vůbec žádnou imunitu, takže vyfásl jakési prášky na podporu imunity asi na 2m. Teď už to vypadá, že je OK. A pro znalé našich problémů s močí hlásím, že moč máme NEGATIVNÍ. Všechny naše "kamarádky" - e-coli, klebsiely apod. jsou fuč! Asi díky atb, hlídat nás tedy budou dál, ale ten šutr, co mi spadl ze srdce:) Jinak extra nic nového, kromě toho, že Hynkovi bude za týden rok :o) Snaží se chodit sám, ale chybí mu odvaha, zuby jen dva exempláře a blije stále jak divý:( A šíleně chce se mnou psát na PC, což je dost na houby, proto mám omezené možnosti tady něco přispět. Číst ještě jakžtakž můžu:)

Ale přesto na všechny moc myslím, jsem tu s vámi
~s~

Omlouvám se za román! Manža hlídá, tak toho využívám :-D
darla+Pétik09+// 73922

:-(

28.1.2008 18:52:05
Ahoj holky, psala jsem sem minulý týden a slíbila že napíšu jak to se mnou dopadne. Dnes jsem byla na utz a dr. se bohužel ve svém podezření nemýlil, je to zamlklý potrat, ve středu mě čeká revize dělohy a pak asi půl roku stopka na snažení. Je mi hrozně, ještě se celá klepu, ale život jde dál....
Avi+ 15870

Re: POZOR POZOR

28.1.2008 18:35:22
Moooooooooooc gratuluju Bell k rychloporodu a zdravé Karince^:-D~s~
Avi+ 15870

28.1.2008 18:35:06
Moooooooooooc gratuluju Bell k rychloporodu a zdravé Karince^:-D~s~
Amálie00 28938

28.1.2008 18:25:57
holky, no tak já nevím, Danýsek je císařem, co se považuje za lehčí porod?:-D
Já tedy doufám, že dostanu šanci si vyzkoušet ten normální...
zerat 18305

28.1.2008 18:09:09
Zdravím a koukám, že tady je zase jedno pozamlklinkové miminečko - Bell moc gratuluju!!!:-D
Jéé holky, kéžby lehčí druhé porody byly běžně dědičně předávány tady v diskusi R^ ;) Ale zase takhle moc rychlý a překotný jako u Bell a doma by ten můj být nemusel ~k~

[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 65199  [Dalších 64839 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.