Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
18.4.2014 17:31:36
Stáni ještě jsem zapomněla, kamčatská borůvka mi tu odpočívá na zápraží ve dvoře ještě v květináči, protože není kam ji zasadit. Zelené plody má kanadská borůvka - ale tam si na plody ještě musíme počkat. Ta kamčatská podle mě nebude mít letos vůbec plody, protože je otázka, kdy ji zasadíme...
|
zerat | 18305 |
18.4.2014 15:05:56
Stáni, včera jsem byla s holkami u kamarádky - má tři děti - jednu starou či mladou jako naše Martinka a dvě už dospělé děti. Nejstarší má lehoučce přes 20 let a je teď těhotná - její maminka se jí včera "veřejně omlouvala", že její pubertu zvládala hodně těžce, hodně se spolu praly, hádaly... u dalšího dítka už věděla, že puberta jednou odezní a u třetí to snáší asi nejlíp... možná to tak fakt je Já se teď prostě nemůžu srovnat s tím, že tu mám dvě "názorově" puberťačky. Se starší skutečně mlátí hormony, ovšem mladší pouze papouškuje její "chytré" připomínky, odkoukává reakce apod. Jsem fakt často na ještě, že jsem abstinent Do toho manžel - ten to snáší ještě hůř, v co se jeho miláček proměnil a já pak nevím, co mám dělat, jestli vychovávat nebo se na ně vykašlat a jít se projít ven, či skutečně zůstávat v práci co nejdéle
Třešničko, hezká fotečka |
třešničkaA,Tom 09+David 13 | 119170 |
14.4.2014 13:21:42
|
14.4.2014 13:19:43
Stáni taky moc děkujeme za přání.
|
Stáňa * | 7932 |
13.4.2014 20:31:36
Sandře i Davídkovi posílám přání všeho nejlepšího
|
Stáňa * | 7932 |
13.4.2014 20:30:51
Ahoj všem,
zdravím z hor Zerat, u nás ještě ani nekvetou třešně, kamčatská borůvka teprve nasazuje na květ. Ale taky už mám kde co na zahonku, ve foliáku a zbytek za okny. Ani je nemůžu otevřít, větráme na ventilačku Jinak u nás nic nového. Starší se s pubertou narodil, už ani nemám po těch letech sílu se s ním jakkoliv dohadovat, protože to absolutně k ničemu nevede, leda tak k mému pocitu neschopnosti a nesvéprávnosti. Už si jen říkám, přežít, přežít, přežít - jak on, tak já. |
zerat | 18305 |
13.4.2014 14:56:04
Třešničko, promiň - mám v těch jménech tady nějaký zmatek
U vás je to asi se sazením jiné - tady mrzlo naposled ani nevím kdy a tomu všemu, co mám zasazené by údajně neměly vadit ani přízemní mrazíky Asi vadí jen kedlubnám - u těch se fakt bojím, že je budu moci vyhodit, ale neřeším to, protože stály všechny ve výprodeji asi 17 Kč před x týdny Navíc nikdo z jejich přítomnosti není odvázaný - manžel je nemusí, starší holce nechutnají -prosadila jsem si je jen já z nostalgie Jinak fakt hrášek už bude potřebovat plotek z lýka, protože už je x cm nad zemí, jahody už kvetou (některé)... dnes jsme zasadili před dům 3 růže a tis... chci ještě do zahrady k pnoucí růži postavit takovou "věž", po které se bude pnout; kanadská borůvka už je obsypaná plody - zatím samozřejmě zelenými... fakt už zahradu a péči o ni už máme v plném proudu |
12.4.2014 22:01:25
Zerat díky moc za přání.Sice si to popletla,ale to nevadí.To je maličká chybička.Tomášek je 9.srpna,Davídek měl včera první narozeniny.
To je fajn,že se vám na domečku líbí. Ty jo,hledím že už vesele sadíte,my kromě česneku,který se sadí na podzim nemáme zasazené ještě vůbec nic,jen jahody máme očištěné,ale jinak fakt nic,ráno ještě dost mrzne a skleník nemáme,takže ještě vyčkáváme. |
zerat | 18305 |
12.4.2014 15:51:48
Ahoj při sobotě,
všechny moc zdravím! Doslova zírám, jak rychle uteklo těhotenství Jáji Je to vůbec možné? Poslední dobou mám takový nějak blbý dojem, že život jenom letí a není možné ho pozdržet Moje nejlepší a nejdelší životní kámoška (od mých 2 let věku), jsme stejně staré a teprve teď čeká po umělém oplodnění miminko resp. má pár týdnů po zavedení; teď potvrzené z krve těhotenství... a mám taky dojem, že to nějak rychle utíká... letí to i vám? Gratuluji všem k narozeninám - i Sandře i Tomáškovi (snad jsem ho teď nepřejmenovala). Romčo, díky za dotaz. U nás se máme dá se říct dobře. Posledních x týdnů zvelebujeme hlavně okolí domu. Do slova jsem vydřeli zahrádečku - vyvozit hnusnou kamenitou zeminu; nakopat z návozu kus od domu zeminu, která bývala pod našim domem, prosít a zase navozit do zahrady, zúrodnit, zasadit... plácám se trošku v pěstování, protože už si nepamatuji vůbec, jak se udržovali doma jahody... nevím, jestli vůbec je už zalévat, jak moc, jestli už hnojit nebo ne... každopádně zatím rostou, některé už mají květy... perfektně se nám chytil hrášek - pro mě neuvěřitelné, že vzešel komplet, ani jedna kulička nezašla,- zítra jim budeme asi přidělávat podpěry (plotek z lýka a tyček); jediné co mě dere je petržel kadeřavá - mysleli jsme, že vzešla a teď si myslím, že pouze vzešel plevel - vypadá to tak, že v zemině byla tzv. kuracina či jak se to jmenuje- má to dva lístečky, bílorůžový kořínek, takže to vytrhám a budeme zkoušet znovu podsadit... Máme zasazené zimostrázy, ve svahu už máme maliny, kanadskou borůvku, 2 rybízy, zasazenou pnoucí růži, usazené vegetační panely a osazené z jedné strany skalničkami a trvalkami a z druhé v nich mám bylinkovou zahrádku. Před domem máme zasazenou magnólii (sytě růžovou) a dnes tam poputují 3 růže a tis - to ale do protějšího pruhu vedle nájezdu. Trávník před domem už nám vzešel resp. postupně vzchází, na zahradě zatím hodně pomaloučku Učinili jsme objev, že trávník začne krásně vzcházet až když se ta semena přikryjí travním substrátem Už máme objednanou vřetenovou sekačku, tak musí trávník rychle vzcházet Bydlí se moc dobře - fakt jsme zatím přesvědčení, že líp jsme nemohli vybrat. Martinka je tady spokojenější ve škole, Šárinku sem přijali do 1. třídy. Školu máme nedaleko... jen teď trošičku bojujeme s Marťou - dnešní dopoledne bylo šílené - až jsem se bála, že jí nějak ublížím - systematicky mě vytáčela od božího rána - nic nebude dělat na vše odpověď "ne!", "nebudu", "neudělám", "udělej to sama", otravování Šárky... Byla pár dní doma a odmítá si dodělat sešity... vím, že je to puberta v kombinaci se zkoušením posunout hranice, ale je to fakt víc náročné než jsem si kdy myslela, že to bude Kamarádka teď prochází pubertou u 3. dcery a byť si postěžuje, tak to zvládá; já se hroutím z puberty u první Jen v práci teď bojuji, jsem dost znechucená rozhodnutími, která za poslední dobu vyšla z řad nadřízených... Navýšení úvazku nakonec odpískali, práce je hodně... rozhlížím se po něčem na celý úvazek, protože za celý bych samozřejmě přinesla peněz více a děti už mám velké, moc nestojí o maminku za zadkem ... Na stranu druhou vím, že se mi jiná práce bude hledat špatně vzhledem k tomu, že budu muset projít výpovědní lhůtou - v týdnu jsem si dopisovala s jedním potencionálním zaměstnavatelem a rovnou mi napsal, že potřebuje nástup hned... Super práce, která by mě bavila - cestovní ruch v kombinaci s klasickou kancelářskou prací a vedením jeho ubytovacího zařízení - smůla no Tož tak u nás... |
Romana32 | 27719 |
12.4.2014 8:16:02
Ahojky.
Všem oslavencům přeji monoho štěstíčka a zdravíčka. Jájo, přeji klidný a pohodový konec těhu. Zerat, jak se bydlí?? My už snad máme to špatné za sebou a doufám, že se vše obrací k lepšímu. Babička je přestěhovaná v Penzionu s byty pro seniory s pečovatelskou službou, Gabča se chodí o víkendech zaučovat do práce, v červnu dělá státnice, Radimek by měl od září přestoupit do jiné školky a začali jsme docházet k logopedce. V práci jsme oba v pohodě. Na každý měsíc jsme si naplánovali nějaký prodloužený víkend mimo domov ať příjdeme na jiné myšlenky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.