Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
třešničkaA,Tom 09+David 13 | 119170 |
11.4.2014 21:10:29
Jájo,Zabo díky moc.Opravdu to strašně uteklo od včerejšího rána jen a jen vzpomínám.Včera na to,že jsem byla přijatá v nemocnici a dneska od rána pusinkuju malého,že má jeden rok.Zítra to oslavíme.
Ve středu jsme byli v poradně,malý přibral kilo za 2 měsíce.Takže váží v roce 7,32 kg a měří 71 cm.Udělal to asi i hodně sunar měsíc a půl mu dávám o půl osmé ráno sunar,prsům už moc nedá,občas si trochu cucne večer a občas ráno,když se vzbudí okolo šesté,ale už ho to nezasytí takže dostává pravidelně každé ráno porci sunaru a má to během pár minut vypité. Vojtovku cvičíme stále.Po čtyřech už lézt umí a aniž by to pořádně natrénoval,tak se staví a chodí kolem nábytku a zabrzdit ho nezabrzdíme i kdybysme chtěli. Jinak od nás nic moc nového. Jájo to uteklo ty už budeš za pár týdnů rodit.Mazec čas fakt nezastavíme.Hlavně at jste v pořádku to je nejdůležitější. |
zaba + 3 | 64617 |
11.4.2014 16:39:33
Třešničko, Davídkovi přeji k dnešním prvním narozeninám všechno nejlepší
|
marrusova+2marušátka | 98984 |
10.4.2014 16:30:08
Krásné odpoledne přeji!
Jájo - toto letí. Nedávno jsem na tebe myslela, když na mně vyběhla objednávka tvé kamarádky Al.(myslím, že to je ona, ne?) Tak jsem přemýšlela, kolik že máš do konce. Kdybys chtěla ještě jednu tu dobrou mast na prdýlku-věnuji, mám zásoby. Držím palce a hladký porod! Zabo - toto letí- krásná holčička. Kde ty časy jsou. Já finišuji ve škole Za měsíc a půl tu jsou státnice, odevzdávám bakalářku, mám toho plné zuby. V práci mazec,jsem tak od rána do večera. Malinká je neustále na hromadě(nyní měla vysoké horečky a bolí ji klouby-už asi 3 měsíce) tak jsme zase byly na odběrech - neustále má špatnou moč- má v ní moc soli, běháme po nefro, kde je naštěstí vše ok a furt dokola. Doma byla jednu dobu těžká bojovka, škoda psát byl to fakt mazec, ale jinak dobrý. Holky jsou zlatíčka, Malinká je divočák s Marušátkem začíná cloumat puberta. Mám toho všeho momentálně dost. Alespoň jsme si koupili krásnou dovolenou, tak doufám, že ta nám vyjde, protože po tomhle začátku nového roku a divokém jaru si to fakt zasloužím. Tedy zdravím všechny a přeji vám vše nej! Marru |
zaba + 3 | 64617 |
9.4.2014 18:48:01
A jedna narozeninová
|
zaba + 3 | 64617 |
9.4.2014 18:46:25
Jedna aktuální fotka od nás
|
zaba + 3 | 64617 |
9.4.2014 18:39:07
Ahoj holky,
Jájo, díky za přání. Jsem moc ráda, že jsi se tu ukázala. To to pěkně uteklo, ani nemůžu uvěřit tomu, že budeš za chvíli rodit. To tvrdnutí je normální, ale chtělo by to odpočívat. U Sandry mi myslím taky dost tvrdlo, ale už si to moc nepamatuju. Úplně tě chápu s těmi obavami o budoucnost. Taky se děsím toho, co bude za dva roky. Ale jak píšeš, člověk musí žít teď. Sandra už se pěkně rozchodila, už jí to jde pěkně i venku. A učí se jíst lžičkou. A pořád je to hodné dítko, i když zařvat už si taky umí. Jinak asi u nás nic nového není. |
Jája+2 kluci | 38897 |
9.4.2014 9:03:09
Joooo a Davídkovi a Sandře gratuluji k prvním narozeninám!!!!!!!!! Tak to neuvěřitelně uběhlo...
Já se toho docela děsím. Je mi teď doma zas tak blaženě. A představa, že za 3 roky to zas skončí a já budu řešit opět školku, školkové nemoci, návrat do práce (bude-li se kam vrátit!), už teď je mi z toho zle. Ale zrovna tohle těhu (resp. miminko) mě naučilo, že musím žít přítomností, že nelze plánovat ani pár dnů dopředu, natož na nějaké měsíce a roky. Taky dobrá zkušenost!! |
Jája+2 kluci | 38897 |
9.4.2014 8:58:38
Ahoj všem!
Hlásím se, že žiju I když poslední měsíce byly docela náročné. Od pátku nastupuju na MD (8 týdnů před TP), už jsem ale doma a čerpám dovolenou. Práci jsem od půlky března postupně předávala staronové kolegyni, takže to bylo celkem v pohodě, jen jsem musela být v kanceláři vždy celý týden a to bylo už extra vyčerpávající. Zejména cesta autem - pořád je mi v autě dost šoufl a počítám, že to takto už asi zůstane. Poslední týden dodělávám resty, které jsem naslibovala a od zítřka se hodlám chopit zahrádky a domácnosti. Příští týden přijede stolař, aby nám dodělal vestavěnou skříň do ložnice. Tento týden nás tedy čeká ještě malování asi půlky domu Asi si pak hned i umyju okna a udělám velikonoční úklid, dokud se vůbec dokážu hýbat. Miminko - zdá se - je v pořádku, já zatím taky, až na tvrdnutí břicha a bolesti žeber+kostrče. Žebra i kostrč mi spravili na rehabilitacích, půjdu ještě 4x a od 36tt mi už i uvolní pánevní dno. Břicho tvrdne fest, i při chůzi, ale to je už asi normální situace. Na mimčo nemám nachystané vůbec nic. Včera jsem koupila v akci plíny do porodnice, ty nejmenší, a tím to asi zas skončí, protože do Velikonoc už se k tomu nedostanu. Kluci jsou v pohodě, teď navíc spokojení jak želvy, že mohou chodit po obědě domů. Takže od 12h je tu mám oba a mám tu permanentní řev. Ale chci využít toho, že teď je na ně ještě čas, pak s malým řvounem asi tolik času nebude. Tolik od nás. Doufám, že se máte všechny moc dobře, užíváte jara a hlavně - že děti nemarodí!!!!!!!!!! |
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
2.4.2014 14:44:55
Romi, super
|
Romana32 | 27719 |
27.3.2014 16:07:36
Ajko, rezervaci mám potvrzenou a ráda se s Tebou a Adélkou setkáme.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.