| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Zamlklé těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 35435  [Dalších 34705 >>]
LadyVé 136923
11.2.2014 18:05:58
Ahoj holky, jdu vás v novém roce pozdravit.
Změnila jsem lékaře. Má atestaci z reprodukční medicíny, je velmi příjemný a chce pomoct. Zatím jsme se domluvili na folikulometrii a když by se nedařilo, přešli bysme k hormonům a případně inseminaci. Nějak to letí, v březnu to bude rok ~:(
Jája+2 kluci 38897
10.2.2014 13:43:08
Ahoj!
Daníku, omlouvám se.
Celý víkend jsme měli návštěvu (přijela kamarádka z Čech s manželem) a do toho oslavu Hynkových narozenin.
Díky za info, ale tentokrát mi to opět nevyjde se potkat.
Musím celý týden do práce (mzdy atd., k tomu ještě elektrorevize, valná hromada atd.), ve středu mám navíc poradnu, v úterý logopedii s Damíkem a plavání s oběma. Takže se neurvu ani na jediný den. Přijíždím domů ze školy a školky až kolem 16h a to už jsem tak vyřízená, že v podstatě do večera polehávám na gauči. Holt to takto musím ještě cca 2 měsíce vydržet. Pak snad mateřská, pokud vše dobře dopadne.
Původně tady měla být už od února kolegyně na zástup, ale nevzali ji chlapečka do jeslí, tak vůbec nevím, jak to dopadne. Asi nastoupím až v půlce března.
A já tím pádem dost trnu, abych vydržela a nic se nepokazilo. Proto fakt striktně odpočívám a ruším jakékoliv aktivity min. do toho 32tt (teď jsem 23+3). Jestli ale doktorka v poradně zahlásí "ležet a nohy nahoru", tak sebou fláknu na postel a je mi všechno jedno~;).
Tož tak. Nezlob se prosím~f~.

Ajko, držte se... na vás se to nasypalo, až běda~6~~6~~6~. Hodně, hodně sil a trpělivosti. Opatrujte se!!!!!~;((
Stáňa * 7932
9.2.2014 17:41:07
Romčo,
díky za info. Naštěstí mám o pár let mladší.
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018
8.2.2014 21:49:45
Jáji, jestli nakoukneš, nemohu se ti dovolat...
Tento týden jsme ve vašich končinách, tak kdybyste měli čas....:-)
Romana32 27719
8.2.2014 17:29:10
Holky, není to hoax a pokud máte doma myčku Bosch vyrobenou v období 1999 - 2005 mrkněte na toto:
https://dishcareaction.com/cs-cz/bosch

Bohužel moje myčka je špatný kus~:(.
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
4.2.2014 14:19:09
Mandelinko, budete to mít odbyté u obou....Adélka je také ještě neměla, Maki je měla v šesti letech a Kubovi bylo 15! ten byl úplně KO, horečky 40°C a výsev šílený, průběh těžký, vzhledem k věku ...měl je pozdě

nechtěla bych, aby je Adélka chytila teď, máme šílenou imunitu, já už druhý měsíc marodím, Adi měla zase minulý týden antibiotika, měla laryngitidu a spadlo to na prudůšky, všichni jsme doma od ní chytili kašel, dáváme se do kupy ještě teď
Jája+2 kluci 38897
4.2.2014 9:08:23
Ahoj!
Mandel, zrovna jsem se chtěla zeptat, jak jste na tom...
Takže máte jasno. Ale i tak má Elenka dobrou imunitu, protože odolávala dost dlouho!
Jak je na tom Natálka?
Zas je dobře, že máte Herpesin a můžeš ho u Elenky nasadit hned. Snad bude mít dobrý průběh.
zerat 18305
27.1.2014 21:34:42
Mandelinko, já vím. Před lety mi psala tuším Lora ať si pro něj někam zajdeme, ale nebylo kam. Prostě dr. nám ho dát odmítla a kožní ho nechtěla dát Martince ani když se jí dělaly velké opary na tváři. Faktem ale je, že kožní dokázala zázrak, že se holce ty mega opary dělat přestaly... Ovšem já jsem o ten Herpesin fakt stála, protože neštovice byly u Šárky fakt děsivé.
Oni v tom rádiu mluvili o tom, že se dnes stalo moderní chodit s dětmi na návštěvu tam, kde mají neštovice... varovali před tím, protože tam nějak zdůrazňovali, že neštovice jsou poměrně těžká nemoc, dělají díru do imunity, asi se tím pak i šíří rychleji... a víc nevím ~7~
zerat 18305
27.1.2014 20:48:16
Mandel super, přeju vám to! My jsme to fakt měli se Šárkou hrozné. Herpesin nám dr. nechtěla dát - prý je pro děti nic moc, takže děsné. Až když jsem za ní šla, že Šárka fakt má jednu vedle druhé, že už týden nikdo v paneláku nespí, protože pořád pláče - nevěděla jsem, že u neštovic často bolí hlava... U nás zabral potom Dithiaden... Jinak dnes říkali v rádiu, že doktoři varují před úmyslným chozením se nakazit neštovicemi, že prý je to nebezpečné? Žel jsem neslyšela pointu, proč, protože zrovna přišel zákazník... Neslyšel jste to někdo?
zerat 18305
27.1.2014 20:08:23
A Šárinku už máme taky přijatou na místní ZŠ do 1. třídy :-) Je to zvláštní pocit, že už budu mít doma dvě školačky. Sousedé mají ročního chlapečka a přijde mi neuvěřitelné, že není to tak dávno byly holky taky takhle malé. Letí to hrozně rychle. Nevadí mi, že holky rostou, vcelku si dost užíváme jejich osamostatňování a já jsem se vrátila ke čtení ~:-D ale je to zvláštní pocit...

Jinak v práci se nám dějí vcelku zásadní změny a vypadá to tak, že přebere práci dvou okolních poboček, takže už se třesu na to, jakou mi vymysleli pracovní dobu a pevně doufám, že se k ní budu moci taky nějak vyjádřit... Navýšení prac. úvazku jsem si přála, tak snad budu spokojená :-) Jen je mi líto lidí, které zredukovali - týden jsem kvůli tomu nemohla spát ~7~ Nějak na mě doléhá smutek z dnešní doby ~7~
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 35435  [Dalších 34705 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.