Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
27.1.2014 19:57:40
Ahoj holky, zdravím zase po x dnech.
Neštovice máme za sebou a jsem ráda, že už je snad nikdy mít nebudeme. Říká se, že další dítě v rodině má většinou silnější průběh - u nás i 2 kamarádek to platilo a to co jsme si prožili se Šárkou byla noční můra... Pár jizev má taky. S tím Nurofenem je to pravda - nemá se používat při neštovicích. Mandelinko, držím co můžu, abyste měli neštovice rychle za sebou! Jájo i Tobě držím palečky Jinak děkuji za pochvalu bydlení. Spokojeni jsme snad den ode dne víc. Je to úplně jiný level žití. Máme tu sníh a od soboty, když sníh napadl, tak holky rejdily celé dny venku a odklízely sníh, dělaly andělíčky... včera jsme s radostí zjistili, že se naprosto fantasticky sáňkuje cca 50m od domu - takže další + Martinka se ve středu loučí ve stávající škole a od čtvrtku nastupuje do místní ZŠ - s učitelkou už se seznámila, líbil se jí popis třídy a dost se tam těší, tak doufám, že bude spokojená... do 14 dní bychom měli dostat přiděleno číslo popisné... už se těším až bude kompletně fáze stěhování uzavřena |
Jája+2 kluci | 38897 |
27.1.2014 18:03:20
Mandel, jak jste na tom? Už skončil výsev nových? A co horečky?
|
Stáňa * | 7932 |
24.1.2014 14:05:46
Mandi,
my jich měli tisíce, myslím, že jsem tenkrát dávala fotku do deníčku. Kdybych to bývala věděla, tak ho dám očkovat. Zůstaly mu jizvy v obličeji |
Jája+2 kluci | 38897 |
24.1.2014 13:06:26
Mandel, psala to tu kdysi Lora, tuším, že v souvislosti s možným následným zánětem měkkých tkání. Přiznám se, že víc si nepamatuji, jen jsem si prostě vryla do paměti, že ibalginová složka při neštovicích NE.
Mám to jinak stejně, klukům lépe zabírá nurofen. Jinak mi lékárnice říkala, že nejlepší je právě namazat max. 3x betadine a pak tím imazolem a víc na to nesahat. Jakmile bude mít hodně stroupků, tak je dobrá slabá koupel v hypermanganu. Ale jak jsem psala, Hynek jich měl tak málo, že jsem se k nějakému většímu zkoumání nedostala, uf. |
Leontýnka+3 | 26083 |
24.1.2014 11:33:16
Díky, docela ráda bych si to odbyla, dokud jsem doma a je zima. Je fakt, že zimy si moc neužil, ale ono se to asi úplně nehodí nikdy...
|
Leontýnka+3 | 26083 |
24.1.2014 11:26:38
Mandi vzhledem k inkubační době by nám to vyšlo akorát na hory. Tak třeba jestli se Elen vysype trošku později ;)
|
Leontýnka+3 | 26083 |
24.1.2014 10:40:05
Hanko už párkrát jsem na vás myslela. Proč nezkusíte s Lucinkou lázně? Určitě by měla nárok, po všech těch nemocech. My jsme byli vloni s Bořkem a vidím velký pokrok, letos se chystáme zase. Zrovna jsem vyběhávala žádanky na alergo apod. Máte poslední šanci, protože jí letos bude šest, pak už je to bez nároku na hrazený doprovod. Já vloni za měsíc s Bořkem vyplázla peněz jak za kozu...ale vyplatilo se.
|
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
24.1.2014 10:36:43
ahoj,
Mandel, tak všechno už ti asi holky poradily, tak už přeji jen brzké uzdravení. U nás jak jinak.... Lucka má včera píchlé ucho.... od úterka jsme ho rozkapávaly Otobacidem - nepovedlo se. Takže po 12-té. Ve školce vydržela rekordní 2 týdny. Ještěže je zářijová a v září nejde do školy. Takhle můžem doufat, že z toho opravdu vyroste.... mandli má kontrolovanou v listopadu - nedorostla. Od září byla doma s rýmou a rozkapávali jsme ucho - úspěšně, pak laryngitidu, zánět nosohltanu s oboustranným pícháním ucha a pak opět laryngitidu. Do školky téměř nechodila - od září do vánoc 23 dní. Teď vydržela 10.... teď budem léčit ucho, pak to vidím, že bude doma až do 16. února - aby byla schopná odjet na hory... pak to ještě jednou zkusíme někdy v březnu nebo dubnu a když zase skončí s uchem, tak to zabalíme a jedem na chalupu, v srpnu moře a v září uvidíme. |
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
24.1.2014 9:42:22
Vidíš Jáji, jak člověk rychle zapomíná
jsem si po tvém příspěvku vzpomněla jak jsem je tu měla všechny pořád vysvlečené a poťupávala je betadine mastí pořád dokola.. ufff |
Jája+2 kluci | 38897 |
24.1.2014 9:40:32
Ahoj!
Mandi, zas fajn, že je máte teď - v zimě - že to holky nebude až tak lákat ven a i sluníčko asi moc nehrozí. Já valné zkušenosti nemám, Hynek měl všehovšudy asi 25 pupínků. Dami je nechytl vůbec. Mazala jsem Betadine mastí (asi 2 dny) a poté imazol krémpastou - takže prvně desinfekce a pak jsem zasušila. Jinak se nemají dávat léky s brufenovou složkou, takže srážet jen paralenem. Moc držím palce, ať alespoň ty horečky pominou. Slabou hypermanganovou koupel jsem zkoušela taky, těžko říct, zda pomohlo - osušovala jsem fénem. Pokud ji to svědí dost, dala bych i něco razantnějšího - např. Zodat. Naty už je velká, ta to zvládne. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.