Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
byvala radka | 154149 |
11.2.2025 21:07:12
Byt Tebou, tak uz se s nim rozloucim. Zvladt, kdyz mas jeste jedno a mas teda cim jezdit. Navic Ti teda asi opravar zaridi likvidaci, takze se s tim nemusis crcat sama
|
byvala radka | 154149 |
11.2.2025 20:52:52
Ja mam jednickovou Octavku podobneho stari a rozhodne se ji nehodlam zbavovat. Je na ni spoleh👍Akorat 2 auta bych asi nedrzela
|
Dlask | 84460 |
![]() |
8.2.2025 15:31:26
Děkuji za odpověď
|
Urbík | 59832 |
![]() |
8.2.2025 15:14:19
V daný termín šlo se synem psát na počítači test 10 lidi. Každý měl jiné vygenerované otázky. Mají na to kolem půl hodiny, přesně nevím. Mohou ale odejít dřív. Kdyz to syn napsal, šel ke komisaři sedícího opodál, ten mu řekl, ať se posadí a počká na ty ostatní. Některým dal komisař poté papír. Ti bez papíru to mají na plný počet, s papírem otázky se špatnými odpověďmi. Z tech 10 to udělali jen 3, ostatní šli domu a ti tři šli dělat s komisařem jízdy. Papír žádný nedostali, informaci zadávají do systému a když si jdou pak žádat o ridicak, na úřadě to vidí.
|
Dlask | 84460 |
![]() |
8.2.2025 14:19:35
Prosím o info , když se jako první při konečných zkouškách v autoškole píše teoretický test, dostali jste po tomto testu, ne po jízdách, nějaký papír o provedení teoretických testů?
|
Irmi | 103002 |
![]() |
5.2.2025 21:33:32
Ropucho,
mně jediný vysloveně ošklivý auto přišlo Fiat Multipla ![]() Byť je určitě praktický pro vícečetnou rodinu, tak ten ksicht je prostě... Strašnej... |
Ropucha + 2 | 120300 |
![]() |
5.2.2025 21:05:48
MaMar, jejda, pardon
![]() ![]() ![]() |
MaMar | 39162 |
![]() |
5.2.2025 18:04:56
Rose, "ale když si mám vybrat mezi ojetým původně drahým autem, jehož historii neznám a novou dacií, je pro mne ta nová dacie lepší volbou." - přesně tak, Dacia byla jediné auto, které jsem si před pár lety mohla dovolit koupit nové, není to ta úplně základní verze, vybrala jsem si, co z výbavy jsem považovala za potřebné. Předtím jsme měli ojetý sedmimístný Ford (v té době jsme ještě jezdili s různým počtem dětí), když se ale začal po čase sypat, neskutečně to lezlo do peněz. A ještě jedno předchozí auto jsme kupovali přes manželova známého, údajně spolehlivého automechanika, přesto se pak ukázalo, že bylo bourané...
|
MaMar | 39162 |
![]() |
5.2.2025 17:57:23
Ropucho, teda, pokud jde o (ne)bezpečnost Dacií, hádat se nebudu, i když jak pročítám některé ty články, jde hodně o chybějící asistenty, které bych ani nechtěla - kdyby se auto se mnou začalo přetahovat o volant, zaručeně by to nedopadlo dobře. (A je mi jasné, že pro delší cesty ve větším provozu bych možná něco z lepší výbavy ocenila, ale naprostá většina mých cest se odehrává na venkovských silnicích, kde potkávám pomalu víc zajíců, než aut
![]() Ale napsat o Dacii, že je škaredá, to sis teda dovolila dost ![]() Moje krásné autíčko s vínovou metalízou a uvnitř vybavené tak akorát, aby mi nebylo líto, že je stejně v jednom kuse od bláta a psích chlupů, je ze všech nejkrásnější ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ropucha + 2 | 120300 |
![]() |
5.2.2025 12:06:46
Rose, naprosto souhlasím, že rizika, která popisuješ, u ojetin jsou.
Ale suma sumárum, když vezmu tu řadu, kterou jsme vystřídali, všechna se ve výsledku vyplatila. Nevyplatilo se tedy to, které nám ukradli. To byla smůla, to jsme pár set tisíc prodělali. A finančně se též nevyplatilo to, které jsem zničila při havárii, ale zase mě zachránilo. V Dacii si nechci představovat, jak bych skončila. Starý bytelný švédský model mě ochránil, i když skončil na odpis. Vždycky je v tom kus náhody. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.